Slow Cooker Mongolian Beef

Slow Cooker Mongolian Beef

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Cut beef into large bite-size pieces. Place in a bowl or zip lock bag (for easy clean up) In a small bowl – combine salt, pepper, paprika, and flour. Add flour mix to the bag and shake the bag to coat as evenly as possible. Add 2 tbsp oil to a skillet on high heat Add the beef cubes and cook on high for 2 minutes – turning to cook the pieces on all sides Remove beef with tongs and set aside – keep warm. To the same skillet – add another tablespoon of oil and saute the onions until translucent. Add the ginger and garlic – saute a minute more. Then add ¼ cup stock and deglaze the pan scraping as much as you can. Into the slow cooker add the beef, onion mixture, followed by the marinade. Combine well. Cook on low for 6 to 8 hours or on high for 4 hours. The beef should be fork-tender, soft, and juicy with a gorgeous brown gravy. Taste and adjust seasoning before serving. Use a Dutch oven or heavy bottom pot. Sear beef cubes as we did above and remove and set aside Saute onions, ginger, garlic as we did above Deglaze the pan with ¼ cup stock as we did above. Then, add the beef back to the pan. Pour the remaining stock – stir well. Bring to a boil then reduce heat to an absolute simmer. Cook on low for 2 hours stirring every 20 minutes to make sure there is liquid in the pan. If necessary add ¼ cup water at a time. The heat should be low or the liquid will evaporate quickly. Cook until the meat is fork-tender. Taste and adjust seasoning.

Traduzione in Italiano:

Tagliare il manzo in grandi pezzi di dimensioni ridotte. Mettere in una ciotola o in una borsa a chiusura a zip (per facile pulizia) in una piccola ciotola: unisci sale, pepe, paprika e farina. Aggiungi il mix di farina alla borsa e scuoti la borsa per ricoprire il più uniformemente possibile. Aggiungi 2 cucchiai di olio a una padella a fuoco alto, aggiungi i cubetti di manzo e cuoci in alto per 2 minuti – girando per cuocere i pezzi su tutti i lati rimuovere la carne con le pinze e mettere da parte – tieniti caldo. Alla stessa padella: aggiungi un altro cucchiaio di olio e rosola le cipolle fino a traslucimento. Aggiungi lo zenzero e l’aglio: saltare un minuto in più. Quindi aggiungi ¼ di tazza di brodo e deglassi la padella raschiando il più possibile. Nella pentola lenta aggiungi la miscela di manzo, cipolla, seguita dalla marinata. Combina bene. Cuocere a basso per 6-8 ore o alti per 4 ore. Il manzo dovrebbe essere Tender fork, morbido e succoso con un splendido sugo marrone. Assaggia e regola il condimento prima di servire. Usa un forno olandese o una pentola di fondo pesante. Cubi di manzo scottati come abbiamo fatto sopra e rimuovevamo e metti da parte le cipolle, lo zenzero, l’aglio come abbiamo fatto sopra la padella con ¼ di tazza di brodo come abbiamo fatto sopra. Quindi, aggiungi il manzo nella padella. Versare il brodo rimanente: mescolare bene. Portare a ebollizione, quindi ridurre il calore a fuoco lento. Cuocere il basso per 2 ore mescolando ogni 20 minuti per assicurarti che ci sia liquido nella padella. Se necessario aggiungere ¼ di tazza di acqua alla volta. Il calore dovrebbe essere basso o il liquido evapora rapidamente. Cuocere fino a quando la carne è Tender. Assaggia e regola il condimento.