Meat Patties Meat stuffed Puff Pastry
11 Gennaio 2023Thaw frozen puff pastry but keep it chilled at all times.Tip – I fine opening up the puff pastry sheet on a baking tray and letting it chill is the best way to work with it. In a skillet over medium heat, add the oil and saute onions, ginger, garlic until onions are translucent. Add ground meat and spices. Stir the meat well with a flat spatula and break the meat apart so there are lumps. Season with salt and pepper. Continue cook on medium heat until all the liquid is absorbed and the meat is cooked through.Tip – you want the ground beef to be as dry as possible or it will be difficult to fill in the puff pastry. Turn the heat up as necessary. Add lemon juice and chopped herbs. Taste and adjust seasoning – set aside to cool completely. Beat the egg. Add half of the beaten egg to the cooled ground beef mixture and save the other for eggwash.]Tip – adding an egg to the ground beef helps keep the filling in place. This prevents the filling from falling off with every bite. Dust the rolling pin with flour, lightly dust the puff pastry with flour and roll the chilled puff pastry into 16 x 16 inches or 12 x 12 inches large squareTip – do not use too much flour on the puff pastry. If the puff pastry is sticky it means it needs to be chilled. Then use a ruler and pizza wheel to measure and cut 16 or 12 equal squares each about 3 x 3-inch. (see video)Tip – the size here is a guide, so measure your puff pastry and see what best gives you 3 x 3-inch squares Place a tablespoon or more of filling on the top half of the square staying clear of the edges Fold the other half over and seal the edges. If the puff pastry is dry, brush the edge with some of the beaten egg. Use the tines of a fork to seal and mark edges so they look nice as well as won’t open during baking. Place the pastry on a baking tray and into the fridge to chill for at least 20 minutesTip – these can be made up to 2 days ahead and kept in the fridge or frozen unbaked like this for up to a month. Bake from chilled, not frozen. Preheat the oven at 200 C / 400 F and brush the puffs with the remaining beaten egg.Tip – beaten egg gives a nice golden color. For a darker brown color use egg yolk with 2 tbsp of milk. Bake in the preheated hot oven on the middle rack for about 18 to 20 minutes until golden and puffed up. Cool on a wire rack for at least 10 minutes before you serve. Serve with ketchup, mayonnaise, or chilly sauce
Traduzione in Italiano:
Scongelare la pasta sfoglia congelata ma tenerla fredda in ogni momento. In una padella a fuoco medio, aggiungi l’olio e rosola cipolle, zenzero, aglio fino a quando le cipolle sono traslucide. Aggiungi carne macinata e spezie. Mescolare bene la carne con una spatola piatta e spezzare la carne in modo che ci siano grumi. Condire con sale e pepe. Continua a cuocere a fuoco medio fino a quando tutto il liquido non viene assorbito e la carne viene cotta attraverso. Accendi il riscaldamento se necessario. Aggiungi succo di limone ed erbe tritate. Assaggia e regola il condimento – Metti da parte per raffreddare completamente. Sbattere l’uovo. Aggiungi metà dell’uovo sbattuto alla miscela di carne macinata raffreddata e salva l’altro per il lavaggio delle uova.] Suggerimento – Aggiungere un uovo alla carne macinata aiuta a mantenere il ripieno in posizione. Ciò impedisce al riempimento di cadere ad ogni boccone. Spolverare il mattarello con farina, spolverare leggermente la pasta sfoglia con farina e arrotolare la pasta sfoglia fredda in 16 x 16 pollici o 12 x 12 pollici di quadrati di grandi dimensioni – non usare troppa farina sulla pasta sfoglia. Se la pasta sfoglia è appiccicosa, significa che deve essere fredda. Quindi utilizzare un righello e una ruota per pizza per misurare e tagliare 16 o 12 quadrati uguali ciascuno di circa 3 x 3 pollici. (Vedi video) Suggerimento: la dimensione qui è una guida, quindi misura la pasta sfoglia e guarda cosa ti dà al meglio 3 quadrati da 3 pollici, posiziona un cucchiaio o più di riempimento sulla metà superiore del quadrato che rimane alla larga l’altra metà e sigillare i bordi. Se la pasta sfoglia è asciutta, spazzola il bordo con un po ‘dell’uovo sbattuto. Usa i denti di una forchetta per sigillare e contrassegnare i bordi in modo che siano belli e non si aprono durante la cottura. Metti la pasticceria su una teglia e in frigorifero per rilassarti per almeno 20 minutestip: questi possono essere fatti fino a 2 giorni in anticipo e tenuti in frigo o congelati in quel modo per un massimo di un mese. Cuocere da freddo, non congelato. Preriscalda il forno a 200 c / 400 F e spazzola i soffi con l’uovo sbattuto rimanente. La tip – l’uovo sbattuto dà un bel colore dorato. Per un colore marrone più scuro usa il tuorlo d’uovo con 2 cucchiai di latte. Cuocere nel forno caldo preriscaldato sulla griglia centrale per circa 18-20 minuti fino a quando non è dorato e gonfio. Raffreddare su una gratella per almeno 10 minuti prima di servire. Servire con ketchup, maionese o salsa fredda