Homemade Mulled Wine

Homemade Mulled Wine

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

In a saucepan, over medium heat, combine all the ingredients. Let it come to an almost boil, then, immediately reduce the heat to a low simmer. DO NOT BOIL – you don’t want the alcohol to evaporate. Let simmer on low for 15 minutes or up to 2 hours. Taste and adjust sweetness. If necessary, add more maple syrup or honey. Remove from the heat. Strain through a fine-mesh, strainer, or cheesecloth. Let cool. Mulled wine is served warm (use heatproof mugs). Use the ingredients in the mulled wine to serve as garnishes.

Traduzione in Italiano:

In una casseruola, a fuoco medio, unisci tutti gli ingredienti. Lascia che arrivi quasi a ebollizione, quindi, riduci immediatamente il calore a sobbollire. Non bollire: non vuoi che l’alcool evapora. Lasciare cuocere a fuoco lento per 15 minuti o fino a 2 ore. Assaggia e regola la dolcezza. Se necessario, aggiungi più sciroppo d’acero o miele. Togliere dal fuoco. Filtrare attraverso una maglia fine, un filtro o una garza. Lasciate raffreddare. Il vino moccolato viene servito caldo (usa tazze resistenti al calore). Usa gli ingredienti nel vino moccolato per fungere da contorni.