Beef Enchilada Pasta

Beef Enchilada Pasta

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Boil the pasta in salted water until al dente. Save some of the cooking liquid for the sauce later. Brown the beef in oil breaking the meat apart – 2 minutes. Add onions and garlic and saute some more – 2 minutes. Add the enchilada sauce and tomato paste – cook for 5 minutes. Season with salt and pepper. Add cheeses and parsley – combine well. Taste and adjust seasoning. Finally, add the cooked drained pasta. Garnish with fresh parsley and more cheese

Traduzione in Italiano:

Fai bollire la pasta in acqua salata fino a quando al dente. Risparmia un po ‘del liquido di cottura per la salsa più tardi. Rosolando il manzo in olio rompendo la carne a pezzi – 2 minuti. Aggiungi cipolle e aglio e rosola altri 2 minuti. Aggiungi la salsa enchilada e la pasta di pomodoro – cuocere per 5 minuti. Condire con sale e pepe. Aggiungi formaggi e prezzemolo: combina bene. Assaggia e regola il condimento. Infine, aggiungi la pasta drenata cotta. Guarnire con prezzemolo fresco e più formaggio