Slow Cooker Yellow Lentil Soup
11 Gennaio 2023Clean and wash the lentils in running water several times Place lentils in the slow cooker with 2 cups water Switch the slow cooker on low for 2 hours In a frying pan add the oil and cook the chopped onion, garlic, ginger until onions are translucent. Add turmeric and coriander and bay leaves. Transfer onion mixture it to the slow cooker. Followed by the stock and cilantro Cook on low for 4 hours or on high for 2 to 3 hours until the lentils are completely mushed up. Check seasoning and consistency – adding water to bring to a soup consistency. Garnish with cilantro and serve with some crusty or toasted bread.
Traduzione in Italiano:
Pulisci e lava le lenticchie in acqua corrente piĆ¹ volte posizionare le lenticchie nella pentola a cottura lenta con 2 tazze di interruttore dell’acqua la pentola a cottura a bassa per 2 ore in una padella aggiungi l’olio e cuocere la cipolla tritata, l’aglio, lo zenzero fino a quando le cipolle sono traslucide. Aggiungi la curcuma e il coriandolo e le foglie di baia. Trasferisci la miscela di cipolla al fornello lento. Seguito dallo stock e coriandolo cuocere a basso per 4 ore o in alto per 2-3 ore fino a quando le lenticchie sono completamente avvolte. Controlla il condimento e la coerenza – Aggiunta di acqua per portare a una consistenza della zuppa. Guarnire con coriandolo e servire con un po ‘di pane croccante o tostato.