Turkey Meatballs in Tomato sauce
11 Gennaio 2023In a large pot of boiling salted water cook the pasta according to package instructions. In a mixing bowl, combine ground turkey, garlic and onion powder, oregano, paprika. Season with salt and pepper – combine well. Add the breadcrumbs, parmesan, and egg. Combine well. Shape them into about 16 to 18 balls. Set aside In a Dutch oven or heavy-bottom skillet over medium-high heat, add tbsp of olive oil. Add the meatballs, sear them on all sides. Remove from the pans and set aside To the same pan, add remaining oil and saute the onions and garlic. Next add the bay leaves, oregano, and the crushed tomatoes Season with salt and pepper. Add the sprigs of basil inside. Cover and cook for 8 to 10 minutes When done remove the basil leaves. Season and adjust seasoning. Serve spaghetti topped with meatballs and sauce. Enjoy
Traduzione in Italiano:
In una grande pentola di acqua bollente, cuocere la pasta secondo le istruzioni della confezione. In una ciotola, unire il tacchino macinato, l’aglio e la polvere di cipolla, origano, paprika. Condisci con sale e pepe: unisci bene. Aggiungi il pangrattato, il parmigiano e l’uovo. Combina bene. Modellali in circa 16-18 palle. Mettere da parte in un forno olandese o una padella a fondo pesante a fuoco medio-alto, aggiungi cucchiai di olio d’oliva. Aggiungi le polpette, scottale su tutti i lati. Togliere dalle padelle e mettere da parte nella stessa padella, aggiungere olio rimanente e rosolare le cipolle e l’aglio. Quindi aggiungi le foglie di baia, l’origano e la stagione dei pomodori schiacciati con sale e pepe. Aggiungi i rametti di basilico all’interno. Coprire e cuocere per 8-10 minuti quando eseguita rimuovere le foglie di basilico. Condire e regolare il condimento. Servire spaghetti conditi con polpette e salsa. Divertiti