Quick Chicken Stir Fry with Peppers

Quick Chicken Stir Fry with Peppers

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Cut chicken into strips – season with salt and pepper. Clean and cut peppers into thick strips. Combine all the sauce ingredients – and set aside. Heat a tbsp canola oil in a wok or saute pan. Add the sliced ginger and garlic – saute 30 seconds. Followed by the sliced onions – saute a minute more. Add the chicken – saute for 3 to 4 minutes until almost cooked. Next, add the peppers – saute for 2 more minutes. Season with salt and pepper. Then add the sauce mixture making sure to stir the mixture (as the cornstarch settles down). Keep tossing so it all combines well in the sauce. Check and adjust seasoning. Sprinkle the chopped cilantro and spring onion greens. Remove from heat. Enjoy!

Traduzione in Italiano:

Tagliare il pollo a strisce – condire con sale e pepe. Pulisci e taglia i peperoni in strisce spesse. Unisci tutti gli ingredienti della salsa e metti da parte. Scaldare un olio di canola cucchiai in una padella di wok o ridotta. Aggiungi lo zenzero e l’aglio a fette – rosola 30 secondi. Seguito dalle cipolle a fette – saltare un minuto in piĆ¹. Aggiungi il pollo: rosolare per 3-4 minuti fino a quasi cucinare. Quindi, aggiungi i peperoni: saltare per altri 2 minuti. Condire con sale e pepe. Quindi aggiungi il composto di salsa assicurandoti di mescolare il composto (mentre l’amido di mais si deposita). Continua a lanciare in modo che tutto si unisca bene nella salsa. Controllare e regolare il condimento. Cospargi il coriandolo tritato e le verdure di cipolla primaverile. Togliere dal fuoco. Divertiti!