Cream of Broccoli Soup

Cream of Broccoli Soup

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Chop the broccoli, potatoes, and onions small so they cook fast. In a soup pot add oil and saute the onions for a minute until translucent. Then add the garlic and bay leaves – saute another 30 seconds Next, add the chopped broccoli and potatoes – saute for 2 minutes then add the thyme and stockTip – the potato helps keep the soup nice and creamy so we don’t need any cream. Season with salt and pepper. Tip – if you use the store-bought chicken stock check to see if it has salt added. Cover and cook on medium-low for 5 to 7 minutes until the veggies are tender. Remove the bay leaves, add the parsley and blend the veggies into a smooth puree Combine the milk and cornstarch, then add it to the soup, followed by the Parmesan cheese – combine wellTip – the cornstarch in the milk will prevent the milk from splitting Taste and adjust seasoning and consistency – add water if the soup is too thick.Tip – the soup will continue to thicken as it cools. If necessary you can add more water and warm the soup again. Serve with toasted bread or croutons. I like a little more parmesan and parsley for garnish.

Traduzione in Italiano:

Taglia i broccoli, le patate e le cipolle in modo che cucinino velocemente. In una pentola di zuppa aggiungi olio e rosola le cipolle per un minuto fino a traslucido. Quindi aggiungi l’aglio e le foglie di baia – rosola altri 30 secondi, aggiungi i broccoli e le patate tritate – rosola per 2 minuti, quindi aggiungi il timo e la titola di bomba – la patata aiuta a mantenere la zuppa bella e cremosa in modo da non aver bisogno di crema. Condire con sale e pepe. SUGGERIMENTO – Se si utilizza il brodo di pollo acquistato in negozio per vedere se ha aggiunto il sale. Coprire e cuocere su medio-basso per 5-7 minuti fino a quando le verdure sono tenere. Remove the bay leaves, add the parsley and blend the veggies into a smooth puree Combine the milk and cornstarch, then add it to the soup, followed by the Parmesan cheese – combine wellTip – the cornstarch in the milk will prevent the milk from splitting Taste e regolare il condimento e la consistenza – Aggiungi acqua se la zuppa è troppo spessa. Tip – La zuppa continuerà ad addensarsi mentre si raffredda. Se necessario, puoi aggiungere più acqua e riscaldare di nuovo la zuppa. Servire con pane tostato o crostini. Mi piace un po ‘più di parmigiano e prezzemolo per guarnire.