Crock Pot Beef Stew
11 Gennaio 2023Add carrots, potatoes, beef, onion, garlic, ginger, herbs, and spices into the slow cooker. In a bowl or measuring cup – combine broth, red wine, Worcestershire sauce, vinegar, tomato paste, and mustard. Then, pour the liquid ingredients over the slow cooker ingredients. Cover and cook on low-heat for 6 hours or on high for 3 hours. Combine cornstarch and water in a bowl. Then, add it to the slow cooker. Continue to cook on high for another hour. Serve over steamed rice, couscous, or cauliflower rice.
Traduzione in Italiano:
Aggiungi carote, patate, manzo, cipolla, aglio, zenzero, erbe e spezie nella pentola lenta. In una ciotola o una tazza di misurazione: unisci brodo, vino rosso, salsa Worcestershire, aceto, pasta di pomodoro e senape. Quindi, versare gli ingredienti liquidi sugli ingredienti a cottura lenta. Coprire e cuocere a basso calore per 6 ore o in alto per 3 ore. Unisci l’amido di mais e l’acqua in una ciotola. Quindi, aggiungilo al fornello lento. Continua a cucinare in alto per un’altra ora. Servire su riso al vapore, couscous o riso al cavolfiore.