Homemade Cream of Mushroom Soup
11 Gennaio 2023In a soup pot or stockpot, add the oil and butter. Saute onions, garlic, and bay leaves. Then, add the mushrooms and a pinch of salt (the salt will get the mushroom to release all their liquid). Saute on medium-high for three mins. Next, reduce the heat to low and add flour. Cook for a minute or two, stirring constantly. Then, add the stock and simmer for about 20 minutes After 20 minutes – remove a few mushroom slices to use as garnish. Remove bay leaves and use a hand mixer to blend everything to a smooth puree. If using a stand blender, cool the soup for a few minutes and be very careful as a hot soup can splash out and cause serious burns. Next, add the cream and honey. Check and adjust seasoning and consistency. If necessary, add more water or cream for consistency. Serve in soup bowls garnished with the reserved slices of mushrooms. Enjoy!
Traduzione in Italiano:
In una pentola o di una pentola, aggiungi l’olio e il burro. Soffriggere cipolle, aglio e foglie di baia. Quindi, aggiungi i funghi e un pizzico di sale (il sale farà rilasciare i funghi tutto il loro liquido). Salire a medio-alto per tre minuti. Quindi, ridurre il fuoco a basso e aggiungere farina. Cuocere per un minuto o due, mescolando costantemente. Quindi, aggiungi il brodo e fai sobbollire per circa 20 minuti dopo 20 minuti – rimuovere alcune fette di funghi da utilizzare come contorno. Rimuovi le foglie di baia e usa un mixer a mano per fondere tutto con una purea liscia. Se si utilizza un frullatore di supporto, raffreddare la zuppa per alcuni minuti e fare molta attenzione poiché una zuppa calda può schizzare e causare gravi ustioni. Quindi, aggiungi la crema e il miele. Controllare e regolare il condimento e la coerenza. Se necessario, aggiungi più acqua o crema per coerenza. Servire in ciotole di zuppa guarnite con le fette riservate di funghi. Divertiti!