Chocolate Custard Tart
11 Gennaio 2023In a bowl combine flour, cocoa powder, powdered sugar, and salt. Add melted butter and combine well Next, add the egg yolk and combine well. The dough should now be able to form into a ball if not add a tablespoon or more of egg white. Form the dough into a disc and wrap in plastic/cling wrap Chill for an hour or more until firm enough to roll. When chilled roll between two parchment papers (see video) to about &frac18 thickness Flip the sheet onto a 9-inch tart pan and cut off any excess. The dough is very forgiving so patch any crack or holes in the crust Chill the crust in the fridge for 10 to 15 minutes while you preheat the oven at 180 C/ 360 F Prebake the crust in the preheated oven for 10 minutes while you prepare the filling After then minutes brush the crust with egg white and bake it a for further for 3 to 5 minutes – the egg whites prevent fillings from soaking into the crust. Reduce the oven temperature to 150 C / 300 F Combine the cream and milk in a saucepan and bring to an almost boil. In a separate bowl whisk the yolks, sugar, and vanilla until pale and sugar is almost melted. When the milk is hot pour it over the chocolate. Stir until all the chocolate is melted. Carefully pour the chocolate mixture into the egg yolk mixture stirring continuously to prevent the egg scrambling. Sieve the filling into a clean bowl to remove any scrambled eggs or unmelted chocolate. Pour the prepared filling into the prebaked crust Continue to bake in the oven (with reduced temperature) at 150 C/ 300 F for about 25 to 30 minutes The sides will be slightly puffy. The center will look shiny but set Cool on the counter for a while then place in the fridge for an hour. Prepare the top Melt the chocolate, butter, and honey in a microwave or double boiler. Pour over the cooled chocolate tart Chill further for a few hours I piped some dollops of whipped cream and place some chocolate wafer balls. Or you can also use chocolate shavings as decorations, or Dust the edges with powdered sugar or cocoa powder Enjoy!
Traduzione in Italiano:
In una ciotola unire farina, cacao in polvere, zucchero a velo e sale. Aggiungi il burro fuso e unisci bene, aggiungi il tuorlo d’uovo e combina bene. L’impasto dovrebbe ora essere in grado di formarsi in una palla se non aggiungere un cucchiaio o più di albume. Formare l’impasto in un disco e avvolgere in una fascia di plastica/addonati freddo per un’ora o più fino a quando non è abbastanza fermo da rotolare. Quando il rotolo refrigerato tra due carte per pergamena (vedi video) a circa e FRAC18 spessore, capovolgi il foglio su una padella da 9 pollici e taglia qualsiasi eccesso. L’impasto è molto indulgente, quindi rattoppa qualsiasi crepa o buchi nella crosta raffredda la crosta nel frigo Riempire dopo minuti, spazzolare la crosta con albume e cuocerla per ulteriori 3-5 minuti: i bianchi dell’uovo impediscono ai ripieni di immergersi nella crosta. Ridurre la temperatura del forno a 150 C / 300 F unire la panna e il latte in una casseruola e porta a ebollizione quasi. In una ciotola separata sbatti i tuorli, lo zucchero e la vaniglia fino a quando il pallido e lo zucchero è quasi sciolto. Quando il latte è caldo, versalo sul cioccolato. Mescolare fino a quando tutto il cioccolato è sciolto. Versare con cura la miscela di cioccolato nella miscela di tuorlo d’uovo mescolando continuamente per evitare che l’uovo si arrampica. Setacciare il ripieno in una ciotola pulita per rimuovere eventuali uova strapazzate o cioccolato non fuso. Versare il ripieno preparato nella crosta prebadisca continua a cuocere nel forno (a temperatura ridotta) a 150 C/ 300 F per circa 25-30 minuti i lati saranno leggermente gonfi. Il centro sembrerà lucido ma si è messo fresco sul bancone per un po ‘, poi mettiti in frigo per un’ora. Preparare la parte superiore scioglie il cioccolato, il burro e il miele in un forno a microonde o doppia caldaia. Versare ulteriormente la crostata al cioccolato raffreddato per alcune ore ho condotto alcune cucchiai di panna montata e metti alcune palline di wafer al cioccolato. Oppure puoi anche usare i trucioli di cioccolato come decorazioni o spolverare i bordi con zucchero a velo o cacao in polvere!