Ice Cream Cone Christmas Tree Cupcakes

Ice Cream Cone Christmas Tree Cupcakes

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Preheat the oven at 170 C / 340 F You can place the ice cream cones in a muffin pan but I just placed them in a baking tray. Ensure all cupcake ingredients are at room temperature. Place all ingredients in a bowl – use a whisk or mixer to combine to a smooth consistency Use an ice cream scooper and divide the batter between 12 ice cream cones Bake them in the preheated oven for 18 to 20 minutes, or until a skewer inserted comes clean When baked cooked completely. In a large bowl with a whisk or mixer and cream the butter for a minute Add salt, fresh cream and vanilla – mix a minute longer, until well combined Now add the powder sugar 1 cup at a time. Once all the powder sugar has been incorporated Continue to mix on medium-high for 2 to 3 minutes more until you have a light and fluffy buttercream. The cream in the mixture will whip and give you almost stiff peaks. Add just enough green food gel color to get a pretty Christmas tree color Place buttercream in the piping bag with a star tip nozzle. Pipe an ice cream swirl on the top of each cone cupcake Top with sprinkles and a little dragee or star on the tip of each swirl to look like a decorated tree.

Traduzione in Italiano:

Preriscalda il forno a 170 C / 340 F, puoi posizionare i coni di gelato in una padella di muffin ma li ho appena messi in una teglia. Assicurarsi che tutti gli ingredienti del cupcake siano a temperatura ambiente. Posizionare tutti gli ingredienti in una ciotola: usa una frusta o un mixer per combinare una consistenza liscia Usa uno scooper gelato e dividi la pastella tra 12 coni di gelato li cuocere pulire quando cotto cotto completamente. In una ciotola capiente con una frusta o un miscelatore e la crema il burro per un minuto aggiungi sale, panna fresca e vaniglia – mescola un minuto in più, fino a quando ben combinato ora aggiungi lo zucchero in polvere 1 tazza alla volta. Una volta che tutto lo zucchero a polvere è stato incorporato, continua a mescolare a medio-alto per 2-3 minuti in più fino a quando non hai una crema di burro leggera e soffice. La crema nella miscela frusterà e ti darà picchi quasi rigidi. Aggiungi abbastanza colore gel di cibo verde per ottenere un bel colore dell’albero di Natale Place la crema di burro nella sacca per tubazioni con un ugello per punta di stelle. Pipa un vortice di gelato sulla parte superiore di ogni top cupcake con spruzzi e un po ‘di dragee o stella sulla punta di ogni turbinio per sembrare un albero decorato.