Pecan Pie Hamantaschen Cookies
11 Gennaio 2023Chop the pecan into small pieces. Then, add the pecans and all other filling ingredients in a heavy bottom saucepan.Tip- since the filling is a small space on a 3-inch disc we want the pieces of pecans to be small. Otherwise, the filing will look too bulky Heat on medium-low until the sugar melts and starts to thicken. Once all the syrup is absorbed, almost dry, take it off the heat.Tip – it is important that all the juices have evaporated, otherwise you will have soggy cookies. Take it off the heat. Let cool completely before filling in the cookies.Tip – it is important that the filling is cold, not hot when filling or it will warm the dough making it hard to shape. You can even put in the freeze for a quick chill. In a bowl, sift and combine together flour, cornstarch, baking powder, and salt. In the bowl of a stand mixer with the paddle attachment, cream the butter and powdered sugar until light and creamy.Tip – do not cream too long, just until the sugar is melted, as we do not want to add too much air into our dough. Add the egg and egg yolk one at a time. Followed by the vanilla extract. Next, add the flour mixture. Combine well into a soft dough. You can combine the dry ingredients all at once. Divide the dough into two discs. Wrap well in plastic wrap and chill for at least 2 hours or until firm enough to roll.Tip – it is important to chill until the dough is firm enough to roll. Otherwise, it will be difficult to shape the cookies. Roll the chilled cookie dough on a lightly floured surface to about &frac18 thickness.Tip – You want the cookies thin enough so you can overlap the edges without cracking but thick enough so they won’t become too hard. Using a 3-inch or 3 ½ inch cookie cutter, cut as many discs as you can and place them on a baking tray. Tip – Line the baking tray with parchment paper or silicone mat for easy clean-up. Add about a tablespoon of filling in the center. Tip -Do not add too much filling because the hot filling will force the cookies to open during baking. Dampen the disc edges very lightly with water or egg white Tip – you need just a dap of the water or egg whites otherwise it will be difficult to secure these folds Method one – Overlap the three corners as shown in the video. Fold the first two sides over at one end. Then overlap the third side under the first and under the second.Tip -At all times each side should be one under and one over the other. Sounds complicated but if you see the video it’s pretty simple. Method two – FInd the middle. Pinch two sides together, Bring the third side up and pinch to meet the other two sides. Tip – Press the folds gently, but firmly so they do not open during baking. Once all cookies are filled – chill them in the fridge while you preheat the oven.Tip – chilling helps the cookies hold their shape better. Preheat the oven at 375 °F / 190 °C / Gas Mark 5 Brush the cookies with egg wash. Bake for 10 to 12 minutes until the edges are lightly golden.
Traduzione in Italiano:
Tritare la pecan in piccoli pezzi. Quindi, aggiungi le noci pecan e tutti gli altri ingredienti di riempimento in una casseruola di fondo pesante. Poiché il ripieno è un piccolo spazio su un disco da 3 pollici, vogliamo che i pezzi di noci pecan siano piccoli. Altrimenti, l’archiviazione sembrerà un calore troppo ingombrante su medio-basso fino a quando lo zucchero si scioglie e inizierà ad addensarsi. Una volta assorbito tutto lo sciroppo, quasi asciutto, toglierlo dal caldo. Toglilo dal fuoco. Lasciate raffreddare completamente prima di riempire i biscotti. Puoi anche mettere il congelamento per un rapido freddo. In una ciotola, setacciare e unire farina, amido di mais, lievito e sale. Nella ciotola di un miscelatore da supporto con l’attacco a paletta, la crema il burro e lo zucchero a velo fino a quando non si leggono e cremoso – non crema troppo a lungo, solo fino a quando lo zucchero non si sciolga, poiché non vogliamo aggiungere troppa aria nella nostra Impasto. Aggiungi l’uovo e il tuorlo d’uovo uno alla volta. Seguito dall’estratto di vaniglia. Quindi, aggiungi la miscela di farina. Combina bene in un impasto morbido. Puoi combinare gli ingredienti secchi tutti in una volta. Dividi l’impasto in due dischi. Avvolgere bene in un involucro di plastica e raffreddare per almeno 2 ore o fino a quando non è abbastanza fermo da rotolare. Altrimenti, sarà difficile modellare i biscotti. Arrotolare l’impasto per biscotti freddo su una superficie leggermente infarinata a circa e FRAC18 Spessore. Usando un cutter per biscotti da 3 pollici o 3 pollici, taglia quanti più dischi puoi e mettili su una teglia. SUGGERIMENTO: rivestire la teglia con carta pergamena o tappetino silicone per una facile pulizia. Aggiungi un cucchiaio di riempimento al centro. Suggerimento -Non Aggiungi troppo ripieno perché il ripieno caldo costringerà i biscotti ad aprirsi durante la cottura. Sumpirare i bordi del disco molto leggermente con acqua o punta di albume – È necessario solo un DAP di acqua o albumi, altrimenti sarà difficile fissare questi metodi di pieghe uno – sovrapporre i tre angoli come mostrato nel video. Piega i primi due lati a un’estremità. Quindi sovrapporre il terzo lato sotto il primo e sotto il secondo. Sembra complicato ma se vedi il video è piuttosto semplice. Metodo due: trova il centro. Pizzica le due lati insieme, portano il terzo lato e pizzica per incontrare gli altri due lati. Suggerimento: premere delicatamente le pieghe, ma con fermezza in modo che non si aprano durante la cottura. Una volta riempiti tutti i biscotti, raffreddali in frigo mentre preriscaldi il forno. Preriscalda il forno a 375 ° F / 190 ° C / Gas Mark 5 spazzolare i biscotti con il lavaggio delle uova. Cuocere per 10-12 minuti fino a quando i bordi sono leggermente dorati.