German Buttercream Recipe
11 Gennaio 2023In a heavy bottom saucepan, combine egg yolks, sugar, salt, and cornstarch with a whisk. Scrape the vanilla bean and add it in (or add vanilla bean paste).Pro tip – the mixture will appear dry at first but it will cream as you continue to combine. Gently pour the whipping cream over whisking constantly to prevent lumps, followed by the milk. Pro tip – Make sure to scrape the sides of the pan to get any dry cornstarch pockets. Place the saucepan over medium heat and cook stirring constantly until the mixture thickens and comes to a boil. The custard is done when it is thick enough to coat the back of a spoon. Once the custard is ready, remove from heat.Pro tip – It is important not to rush this process as we want the cornstarch to be cooked otherwise the mixture will thicken but taste starchy. Strain the custard into a clean bowl. Cover with plastic wrap making sure the plastic touches the top surface to prevent skin. Chill on the counter until room temperature. Pro tip – Straining will remove any curdled egg giving a smooth velvety finish to the cream. In the bowl of a stand mixer with the whisk attachment, whip the pastry cream until its light and fluffy with not lumps. Remove it from the bowl and set aside. Pro tip – making sure the pastry cream has not lumps now will ensure a smooth buttercream later. If you find the pastry cream is too stiff add a tablespoon of milk and continue to whip Using the same bowl of the stand mixer and the paddle attachment, cream the butter until light and fluffy. (there is no need to clean the mixer bowl) Pro tip – make sure the butter is well creamed and becomes light and fluffy. This will ensure we have no lumps and that we have a light and airy buttercream. Next, gradually add the cooled pastry cream and combine well. Followed by the vanilla extract or any other flavorings Finally, whip for 3 minutes until you have a soft, creamy, buttery yet light and fluffy buttercream.Pro tip – it is important that you whip the buttercream so it becomes light and fluffy otherwise it will be too soft to pipe or frost on cakes.
Traduzione in Italiano:
In una casseruola da fondo pesante, unisci tuorli d’uovo, zucchero, sale e amido di mais con una frusta. Raschia il fagiolo di vaniglia e aggiungilo in (o aggiungi la pasta di fagioli alla vaniglia). Punta – La miscela apparirà inizialmente asciutta ma creerà mentre continuerai a combinarti. Versare delicatamente la panna da montare costantemente per prevenire i grumi, seguiti dal latte. Suggerimento professionale: assicurati di raschiare i lati della padella per ottenere tasche di amido di mais secco. Posizionare la casseruola a fuoco medio e cuocere mescolando costantemente fino a quando il composto si addensa e si fa bollire. La crema pasticcera viene fatta quando è abbastanza densa da ricoprire la parte posteriore di un cucchiaio. Una volta che la crema è pronta, rimuovi dal calore. Suggerimento per la punta: è importante non affrettare questo processo poiché vogliamo che l’amido di mais venga cotto altrimenti la miscela si addenserà ma avrà un sapore amido. Filtrare la crema pasticcera in una ciotola pulita. Coprire con un involucro di plastica assicurando che la plastica tocchi la superficie superiore per prevenire la pelle. Raffreddare sul bancone fino a temperatura ambiente. SUGGERIMENTO – La tensione rimuoverà qualsiasi uovo cagliato dando una finitura vellutata liscia alla crema. Nella ciotola di un mixer da supporto con l’attacco della frusta, frusta la crema di pasta fino a quando è luce e soffice di non grumi. Rimuovilo dalla ciotola e metti da parte. Suggerimento professionale: assicurandosi che la crema pasticceria non abbia grumi ora garantirà una crema di burro liscia in seguito. Se trovi che la crema di pasticceria è troppo rigida, aggiungi un cucchiaio di latte e continua a frustare usando la stessa ciotola del miscelatore di supporto e l’attacco a paletta, la crema il burro fino a quando non è leggero e soffice. (Non è necessario pulire la ciotola del mixer) PROVA – Assicurarsi che il burro sia ben cremato e diventi leggero e soffice. Ciò garantirà che non abbiamo grumi e che abbiamo una crema di burro leggera e ariosa. Quindi, aggiungi gradualmente la crema di pasticceria raffreddata e combina bene. Seguito dall’estratto di vaniglia o da qualsiasi altro aroma, frusta per 3 minuti fino a quando non hai una crema di burro morbida, cremosa, burrosa ma leggera e soffice. Sii troppo morbido per il tubo o il gelo sulle torte.