Best Tuna Patties

Best Tuna Patties

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Drain the tuna well in a colander. In a mixing bowl combine all ingredients with the tuna except the egg. Taste and adjust for seasoning. Then add the egg and combine well. You should be able to shape the mixture into a little patty. If not add a few more breadcrumbs or a tablespoon of water. Divide the mixture into four or six small patties. Add oil or butter to a frying pan or cast-iron skillet on medium heat. Cook the patties for 3 minutes on each side until lightly golden Serve hot with ketchup, mayonnaise, or tartar sauce

Traduzione in Italiano:

Scolare bene il tonno in uno scolapasta. In una ciotola unire tutti gli ingredienti con il tonno tranne l’uovo. Assaggia e si adatta al condimento. Quindi aggiungi l’uovo e unisci bene. Dovresti essere in grado di modellare la miscela in un po ‘di tortino. In caso contrario, aggiungi qualche altro pangrattato o un cucchiaio di acqua. Dividi la miscela in quattro o sei piccole polpette. Aggiungi olio o burro in una padella o una padella in ghisa a fuoco medio. Cuocere le polpette per 3 minuti su ciascun lato fino a quando leggermente dorate servono caldo con ketchup, maionese o salsa tartara