Cottage Pie   Ground Beef with Mashed Potatoes

Cottage Pie Ground Beef with Mashed Potatoes

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Using a vegetable peeler and sharp chef’s knife, peel and dice the potatoes into 2-inch cubes. Boil them in a large pot of salted water until soft to touch. Darin and mash with a potato masher (or a potato ricer). Add the butter, cheddar, parmesan. Season with salt and pepper. Set aside until ready to use. In a skillet or cast-iron skillet, add the oil. Saute the onions, carrots, and celery until almost tender. Add the ground beef and sausage meat. Saute until no longer pink, making sure to break the meat into smaller pieces. Then, add the garlic and crushed tomatoes. Followed by the parsley and thyme. Season with salt and pepper. Cook on low for 8 minutes. Then, add stock or water and cook a minute more. Set aside until ready to assemble. Preheat the oven at 200 C / 390 F. Top the ground beef with the mashed potatoes (see video). Grate some parmesan and cheddar on top. Bake on the middle rack for 20 minutes or until the top is golden and slightly crisp.

Traduzione in Italiano:

Usando un pelapacchino vegetale e un coltello da chef affilato, sbuccia e taglia le patate in cubi da 2 pollici. Fai bollire in una grande pentola di acqua salata fino a quando non si tocca. Darin e schiacciano con uno schiacciatore di patate (o un Ricer di patate). Aggiungi il burro, il cheddar, il parmigiano. Condire con sale e pepe. Mettere da parte fino a quando non è pronto per l’uso. In una padella o una padella in ghisa, aggiungi l’olio. Soffriggere le cipolle, le carote e il sedano fino a quasi tenero. Aggiungi la carne macinata e la carne di salsiccia. Salire fino a non essere più rosa, assicurandosi di spezzare la carne in pezzi più piccoli. Quindi, aggiungi l’aglio e i pomodori schiacciati. Seguito dal prezzemolo e dal timo. Condire con sale e pepe. Cuocere il basso per 8 minuti. Quindi, aggiungi brodo o acqua e cuoci un minuto in più. Mettere da parte fino a quando non si riunirà. Preriscalda il forno a 200 c / 390 F. In cima alla carne macinata con le purè di patate (vedi video). Grattugiate un po ‘di parmigiano e cheddar in cima. Cuocere sul rack centrale per 20 minuti o fino a quando la parte superiore è dorata e leggermente croccante.