Hummus with Meat

Hummus with Meat

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Heat oil in a skillet over medium heat. Sauté the onions and garlic until the onions are translucent. Add the ground beef and sauté until the beef is no longer pink making sure to break the meat apart so we don’t have any big lumps. Pro tip – keep the heat on medium-high so exces moisture will evaporate from the ground beef. Then, add the spices (ground ginger, cumin, paprika). Season with salt and pepper. Add the chopped parsley and lemon juice. Cook until all the water has evaported. Taste and adjust seasoning. Remove from heat and keep warm. Drain the can of chickpeas and reserve some liquid to use in the hummus. Pro tip – you must use cooked chickpeas for this recipe. If you don’t have canned follow the other method for making hummus from scratch below. In a food processor add garlic, chickpeas, lemon juice, salt, and pepper. Pulse for 30 seconds to a minute.Pro tip – Add ¼ cup of the reserved liquid from the chickpeas if necessary to blend smooth. BUT do not add too much liquid just yet as we still need to add the oil and tahini. Next, add the tahini and olive oil. Blend for two full minutes. If necessary add a tablespoon or more of the reserved chickpea liquid.Pro tip – the olive oil emulsifies making the hummus light and creamy similar to whipping mayonnaise. Taste and adjust seasoning. Add more salt, pepper or lemon juice as necessary. You can make one large platter or a few individual servings as I have done in the video. In a shallow plate, put a spoonful of hummus. Use the back of the spoon to spread the hummus in the plate and create a swirl. Spoon the ground beef carefully leaving some space in the center for the tahini or olive oil. Add some tahini sauce in the center and drizzle some olive oil on top. Garnish with fresh chopped parley. Enjoy!

Traduzione in Italiano:

Scaldare l’olio in una padella a fuoco medio. Soffriggere le cipolle e l’aglio fino a quando le cipolle sono traslucide. Aggiungi la carne macinata e rosola fino a quando la carne non è più rosa assicurandoti di spezzare la carne in modo da non avere grumi grandi. SUGGERIMENTO PRO – Mantieni il calore a medio -alto, quindi l’eccezione dell’umidità evapora dalla carne macinata. Quindi, aggiungi le spezie (zenzero macinato, cumino, paprika). Condire con sale e pepe. Aggiungi il prezzemolo tritato e il succo di limone. Cuocere fino a quando tutta l’acqua non è evaporta. Assaggia e regola il condimento. Togliere dal fuoco e rimanere caldo. Scolare la lattina di ceci e prenotare un po ‘di liquido da utilizzare nell’hummus. Suggerimento professionale: è necessario utilizzare i ceci cotti per questa ricetta. Se non hai in scatola, seguire l’altro metodo per fare hummus da zero in basso. In un robot da cucina aggiungere aglio, ceci, succo di limone, sale e pepe. Pulse per 30 secondi a un minuto. Punta Prota – Aggiungi ¼ di tazza del liquido riservato dai ceci, se necessario, per fondersi liscio. Ma non aggiungere ancora troppo liquido perché abbiamo ancora bisogno di aggiungere olio e tahini. Quindi, aggiungi il tahini e l’olio d’oliva. Frullare per due minuti completi. Se necessario, aggiungi un cucchiaio o più del liquido di ceci riservato. Punta di olio d’oliva emulsifica rendendo l’hummus leggero e cremoso simile alla maionese montata. Assaggia e regola il condimento. Aggiungi più succo di sale, pepe o limone, se necessario. Puoi creare un piatto di grandi dimensioni o alcune porzioni individuali come ho fatto nel video. In un piatto poco profondo, metti un cucchiaio di hummus. Usa il retro del cucchiaio per diffondere l’hummus nel piatto e creare un turbinio. Versare la carne macinata lasciando con cura un po ‘di spazio al centro per il tahini o l’olio d’oliva. Aggiungi un po ‘di salsa Tahini al centro e condire un po’ di olio d’oliva sopra. Guarnire con parley tritato fresco. Divertiti!