How to make No Churn Ice Cream

How to make No Churn Ice Cream

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

In the bowl of a stand mixer, with the whisk attachment, whip the whipping cream until almost stiff peaks. Pro tip – The more you whip the cream the fluffier the ice cream. But, do not overwhip or you will churn the whipping cream into butter. Next, add the condensed milk and vanilla extract. Mix a minute more to combine. Pro tip – This is your basic no-churn vanilla ice cream. Pour into an ice cream storage container and freeze for at least 4 hours or overnight. Pro tip – For the creamiest ice cream, thaw the container for at least 10 minutes before you attempt to scoop the ice cream. This will soften any ice crystals. Enjoy! You can add any other ingredients such as fruit purees, sauces, condiments to the mixture before you freeze it. For example, blueberry puree will make blueberry ice cream.

Traduzione in Italiano:

Nella ciotola di un miscelatore da supporto, con l’attacco della frusta, frusta la panna a montare fino a picchi quasi rigidi. Suggerimento professionale: più frusta la crema più soffice è il gelato. Ma non sopravvivere o sfornare la panna montata nel burro. Quindi, aggiungi il latte condensato e l’estratto di vaniglia. Mescola un minuto in più da combinare. Suggerimento professionale: questo è il tuo gelato alla vaniglia senza emergenza di base. Versare in un contenitore per la conservazione del gelato e congelare per almeno 4 ore o durante la notte. SUGGERIMENTO PRO – Per il gelato più cremoso, scongelare il contenitore per almeno 10 minuti prima di tentare di raccogliere il gelato. Questo ammorbiderà eventuali cristalli di ghiaccio. Divertiti! Puoi aggiungere altri ingredienti come purea di frutta, salse, condimenti alla miscela prima di congelarlo. Ad esempio, la purea di mirtilli farà il gelato ai mirtilli.