Butter Chicken in 20 minutes

Butter Chicken in 20 minutes

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

In a glass or stainless mixing bowl, combine the yogurt, all the spices, ginger, garlic, and lemon juice. Combine well. You can leave this to marinate for 15 minutes on the counter up to 12 hours in the refrigerator. In a skillet or saute pan, add oil and ghee. Add the whole spices – saute 30 seconds. Then, add the chicken with marinade. Stir fry for 2 minutes on medium-high. Then, add the tomato paste – combine well. Cover and cook for 15 minutes. Open pan, taste and adjust seasoning. Garnish with cilantro leaves. Server over steamed rice, chapati or naan.

Traduzione in Italiano:

In una ciotola di miscelazione in vetro o inossidabile, unisci lo yogurt, tutte le spezie, lo zenzero, l’aglio e il succo di limone. Combina bene. Puoi lasciare questo per marinare per 15 minuti sul bancone fino a 12 ore in frigorifero. In una padella o padella, aggiungi olio e burro chiarificato. Aggiungi le spezie intere: saltare 30 secondi. Quindi, aggiungi il pollo con la marinata. Mescolare friggi per 2 minuti a medio-alto. Quindi, aggiungi la pasta di pomodoro: combina bene. Coprire e cuocere per 15 minuti. Apri padella, assaggia e regola il condimento. Guarnire con foglie di coriandolo. Server su riso al vapore, chapati o naan.