Breadcrumb Stuffed Mushrooms

Breadcrumb Stuffed Mushrooms

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Preheat the oven at 190 C/ 380 F Clean the mushrooms well by wiping them with a moist paper towel. Remove the stalks gently so you do not break the mushrooms Using a teaspoon carefully scrape off the gills to create more space (inside of the mushroom caps). Chop the mushrooms stalks finely and add them to the chopped onions. Line a baking tray with Aluminium foil for easy cleanup. Coat the foil with olive oil to prevent the mushrooms from sticking. Then lightly coat the mushroom caps with olive oil. This will prevent them from drying out. Pulse the bread slices in the food processor until they are fine crumb consistency. In a mixing bowl add all the filling ingredients Chopped mushrooms stalks Both fresh and dried breadcrumbs Minced garlic, and cooked onions (optional) Chopped herbs, Grated cheeses Season with salt and Pepper to taste (use less salt as the cheese is salty) Mix well – then drizzle two tbsp of Olive Oil Hold each mushroom in your palm and gently stuff the cavity with the bread crumb stuffing. Place them on the baking tray. Drizzle with remaining Olive Oil Bake in a preheated oven for about 20 to 25 minutes until the tops are nice and golden. Garnish with fresh cilantro or parsley before serving.

Traduzione in Italiano:

Preriscalda il forno a 190 C/ 380 F, pulire bene i funghi pulirli con un tovagliolo di carta umida. Rimuovi delicatamente gli steli in modo da non rompere i funghi usando un cucchiaino di graffiare con cura le branchie per creare più spazio (all’interno dei tappi dei funghi). Tritare finemente gli steli di funghi e aggiungerli alle cipolle tritate. Assegna una teglia con un foglio di alluminio per una facile pulizia. Rivestire il foglio con olio d’oliva per impedire ai funghi di attaccarsi. Quindi ricoprire leggermente i tappi di funghi con olio d’oliva. Ciò impedirà loro di seccarsi. Pulse le fette di pane nel robot da cucina fino a quando non sono una bella consistenza briciola. In una ciotola aggiungi tutti gli ingredienti ripieganti di funghi tritati gambi sia di aglio macinato di pane fresco e secco e cipolle cotte (opzionali) erbe tritate, la stagione dei formaggi grattugiati con sale e pepe a piacere – Quindi condire due cucchiai di olio d’oliva tieni ogni fungo nel palmo e riempie delicatamente la cavità con il ripieno di briciole di pane. Mettili sul vassoio da forno. Irrorare con l’olio d’oliva rimanente in forno in forno preriscaldato per circa 20-25 minuti fino a quando le cime sono belle e dorate. Guarnire con coriandolo fresco o prezzemolo prima di servire.