3 Ingredients Lemon Ice Cream No Churn

3 Ingredients Lemon Ice Cream No Churn

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Whip cream until almost stiff peaks. Add the condensed milk and mix a minute more to combine. Combine lemon curd well into the whipped cream mixture. I like to save a little of the whipped cream and fold it after I have combined the lemon curd. This creates a nice white and yellow swirl effect. Pour into an ice cream container and freeze for at least 4 hours or overnight. For the creamiest ice cream, thaw the container for at least 10 minutes before you attempt to scoop. Enjoy!

Traduzione in Italiano:

Frusta la crema fino a picchi quasi rigidi. Aggiungi il latte condensato e mescola un minuto in più per unire. Combina la cagliata di limone nella miscela di panna montata. Mi piace risparmiare un po ‘della panna montata e piegarla dopo aver combinato la cagliata di limone. Questo crea un bel effetto di turbinio bianco e giallo. Versare in un contenitore per gelato e congelare per almeno 4 ore o durante la notte. Per il gelato più cremoso, scongela il contenitore per almeno 10 minuti prima di tentare di raccogliere. Divertiti!