Meat Stuffed Mushrooms with Minced Turkey and Cheese
11 Gennaio 2023Preheat oven at 190 C / 380 F Wipe the mushrooms well with a damp cloth Remove caps and gills (the black part on the undersidto create space for stuffing Line a baking tray with aluminum foil for easy cleanup Spray the foil with a little olive oil Lightly brush each mushroom cap with olive oil Place the mushroom and keep ready for stuffing. Chop the mushroom stalks finely and add them to the chopped onions to cook them with the ground meat. Add one tbsp olive oil to a saute pan Saute the garlic, chopped onion, and mushroom stalks until onions are translucent. Add the ground meat and use a spatula to break it apart. Cook on medium-high so the meat browns and all the excess moisture is evaporated. Cook for 5 minutes so the meat is cooked Add the dried oregano Season with salt and pepper. Set aside to cool slightly In a mixing bowl combine all the filling ingredients Gound meat, cilantro/parsley, Parmesan, Mozarella, and cheddar Combine well then add bread crumbs Season with salt and pepper. Divide the mixture evenly between the mushrooms. Use a small spoon to fill the mushroom caps but do not press down. You want the filling to be light and airy Bake for about 20 minutes until lightly golden Garnish with fresh herbs before serving.
Traduzione in Italiano:
Preriscaldare il forno a 190 C / 380 F pulire bene i funghi con un panno umido rimuovi le berretti e le branchie (la parte nera sul sottovalutaggio creano spazio per la linea di ripieno una teglia con un foglio di alluminio per una facile pulizia spruzzare la pellicola con un po ‘di olio d’oliva leggermente Spennellate ogni berretto di funghi con olio d’oliva posizionare il fungo e tieniti pronto per il ripieno. Trita finemente gli steli dei funghi e aggiungili alle cipolle tritate per cuocerle con la carne macinata. Aggiungi un olio d’oliva cucchiai a saltare una padella, saltare l’aglio, tritato cipolla e gambi di funghi fino a quando le cipolle sono traslucide. Aggiungi la carne macinata e usa una spatola per spezzarla. Cuocere a medio-alto in modo che la carne marrone e tutta l’umidità in eccesso sia evaporata. Cuocere per 5 minuti in modo che la carne sia cotta aggiungi La stagione del origano secco con sale e pepe. Metti da parte per raffreddare leggermente in una ciotola unire tutti gli ingredienti a ripieno carne gound di carne, coriandolo/prezzemolo, parmigiano, mozarella e cheddar unire bene quindi aggiungere la stagione delle briciole di pane con sale e pEPP er. Dividi la miscela uniformemente tra i funghi. Usa un piccolo cucchiaio per riempire i tappi dei funghi ma non premere. Volete che il ripieno sia leggero e arioso per circa 20 minuti fino a contorno leggermente dorato con erbe fresche prima di servire.