Best EVER Apple Crumble Tart

Best EVER Apple Crumble Tart

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

In a bowl cream butter and sugar for just a minute until well combined. Add the vanilla, salt and egg yolk – and combine well. Lastly, fold the flour – fold until combined. Make a disc and wrap in plastic wrap. Chill the dough in the refrigerator for at least two hours until firm to roll. Dust the work surface with flour. Open the dough and roll carefully from the center out turning as you go. Use your tart pan as a guide to know how big you need it. Transfer the dough to the tart pan. Gently press the dough into the tart pan making sure to press down into the shape of the pan. Trim the excess dough at the edges with a rolling pin, or your thumb. Chill the tart shell for a minimum of 30 minutes. Preheat oven at 190 C/ 380 F Peel, core, and chop apples into small slices about &frac18 inchTip – I find an apple corer works great to core the apples. If you don’t have one, its better to cut the apples in half and then trim the unwanted center Add lemon juice and toss to combine well. Next, add the pumpkin spice, salt, sugar, and nutmeg – combine well. Finally, add the flour – combine well. Pour the apples in the chilled pastry shell – spread evenly. In a food processor add the flour, salt, sugar, and chilled cubed butter Pulse until it is large breadcrumb consistency Spread the crumble over the apples – making sure it coats the entire tart evenly. Bake the crumble tart in the preheated oven for about 45 to 50 minutes If the crumble on top starts to get too brown – tent with a piece of aluminum foilTip – if the edges of the tart get too dark you can use a pie shield to tent it. When baked – cool on the wire rack for at least 15 minutes You can serve this warm or room temperature.

Traduzione in Italiano:

In una ciotola crema burro e zucchero solo per un minuto fino a quando ben combinato. Aggiungi la vaniglia, il sale e il tuorlo d’uovo e unisci bene. Infine, piegare la farina – piega fino a quando combinata. Crea un disco e avvolgi in un involucro di plastica. Raffreddare l’impasto nel frigorifero per almeno due ore fino a quando non rotola. Spolverare la superficie di lavoro con farina. Apri l’impasto e rotola con cura dal centro girando mentre vai. Usa la tua padella come guida per sapere quanto ne hai bisogno. Trasferisci l’impasto nella padella. Premi delicatamente l’impasto nella padella assicurandosi di premere verso il basso a forma di padella. Taglia l’impasto in eccesso ai bordi con un mattarello o il pollice. Raffreddare il guscio crostata per un minimo di 30 minuti. Preriscalda il forno a 190 C/ 380 F buccia, core e taglia le mele in piccole fette di circa e frac18 inchtip – Trovo che un mele correr funziona perfettamente per nucleo delle mele. Se non ne hai uno, è meglio tagliare le mele a metà e quindi tagliare il centro indesiderato aggiungere succo di limone e mescolare per unire bene. Quindi, aggiungi la spezia di zucca, il sale, lo zucchero e la noce moscata – unisci bene. Infine, aggiungi la farina: unisci bene. Versare le mele nel guscio di pasta fredda – sparsi uniformemente. In un robot da cucina aggiungere la farina, il sale, lo zucchero e il pulito a cubetti freddi fino a quando non è una grande consistenza del pane di pancia spalmare lo sbriciolo sulle mele, assicurandosi che ricopri l’intera crostata uniforme. Cuocere la crostata sbriciolata nel forno preriscaldato per circa 45-50 minuti se lo sbriciola in cima inizia a diventare troppo marrone – tenda con un pezzo di alluminio forip – se i bordi della crosta esso. Se cotto: raffreddare sulla gratella per almeno 15 minuti è possibile servire questa temperatura calda o ambiente.