Dark Chocolate Fudge Brownies
11 Gennaio 2023Preheat oven 170 C /340 F. Line a 9 x 9-inch square baking pan with parchment paper.Tip – Make sure the parchment has an overhang so you can pick the brownies out of the pan. This makes it easier to cut. In a bowl combine flour, cocoa powder, spices, and salt In a microwave-safe bowl or double-boiler melt the chocolate and butterTip – a double boiler means placing a bowl with chocolate over a saucepan with simmering water on medium heat. Make sure the bowl does not touch the pan or the steam does not go in the chocolate. To the melted chocolate, add the sugar, followed by the eggs one at a time.Tip – it is very very important to ensure that the eggs and chocolate are very well combined so add them one at a time and incorporate each well. Next, add vanilla extract, coffee, and flour mixture. Mix well to incorporate. Pour into the prepared baking pan and bake for 30 to 40 minutes Tip – You want the top to set but still be a bit moist. It’s better to error on the side of moist under-bake brownies then over-baked brownies. Reove from the oven and cool completely. Heat all fudge ingredients in a microwave-safe bowl until melted.Tip – you can also use a double boiler (explained above) When all the chocolate is melted continue to heat at 50% power for one more minute stirring at the 30-second interval. Tip – if using double boiler heat for 2 minutes longer once melted. Pour the glaze over the brownies and spread evenly. Let set in the fridge for at least 3 hours. Cut into 16 squares. Tip – Use a long utility knife and wipe the bland between each cut to get clean edges on the slices. Brownies are best-served room temperature or warm. Tip – When cold the chocolate in the brownies sets hard making them appear dense and dry. Enjoy
Traduzione in Italiano:
Preriscalda il forno 170 C /340 F. Assegnare una teglia quadrata da 9 x 9 pollici con carta pergamena. Questo rende più facile tagliare. In una ciotola unire la farina, il cacao in polvere, le spezie e il sale in una ciotola a microonde o a doppio boiler scioglie il cioccolato e la fartora-una doppia caldaia significa posizionare una ciotola con cioccolato su una casseruola con acqua bollente a fuoco medio. Assicurati che la ciotola non tocchi la padella o il vapore non vada nel cioccolato. Al cioccolato fuso, aggiungi lo zucchero, seguito dalle uova una alla volta. Quindi, aggiungi estratto di vaniglia, caffè e miscela di farina. Mescolare bene da incorporare. Versare nella teglia preparata e cuocere per una punta da 30 a 40 minuti: vuoi che la parte superiore si imposti ma sia comunque un po ‘umido. È meglio errori sul lato dei brownies alimentare umidi e dei brownies troppo cotti. Riovita dal forno e raffredda completamente. Riscalda tutti gli ingredienti di fondente in una ciotola a microonde fino a quando non si sciolse. . SUGGERIMENTO – Se si utilizza il calore a doppia caldaia per 2 minuti in più una volta sciolti. Versare la glassa sui brownies e diffondersi uniformemente. Lasciati imporre in frigo per almeno 3 ore. Tagliato in 16 quadrati. SUGGERIMENTO: utilizzare un coltello da utilità lungo e pulire il blando tra ogni taglio per ottenere bordi puliti sulle fette. I brownies sono a temperatura ambiente meglio serviti o caldi. SUGGERIMENTO: quando freddo il cioccolato nei brownies si mette duro rendendoli densi e asciutti. Divertiti