Cream Cheese Frosting

Cream Cheese Frosting

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

In the bowl of a stand mixer with the paddle attachment cream the cream cheese and butter to remove any lumps. Add the whipping cream, salt, lemon juice, and vanilla extract– cream another minute Next, add powdered sugar one cup at a time. Once all the powdered sugar has been used whip for 2 to 3 minutes on medium-high speed until light and fluffy.Tip – do not over whip cream cheese as it can separate or curdle Check consistency – if necessary add more powdered sugar to stiffen or more whipping cream to loosen it.

Traduzione in Italiano:

Nella ciotola di un miscelatore da supporto con la crema per l’attacco a paletta la crema di formaggio e il burro per rimuovere eventuali grumi. Aggiungi la panna montata, il sale, il succo di limone ed estratto di vaniglia: un altro minuto dopo, aggiungi zucchero a velo una tazza alla volta. Una volta che tutto lo zucchero a velo è stato usato frusta per 2-3 minuti a velocità medio -alta fino a quando non è chiaro e soffice. Più panna da montare per allentarla.