Perfect Sphere Cake Recipe Vanilla or Chocolate Sphere Cake Recipe

Perfect Sphere Cake Recipe Vanilla or Chocolate Sphere Cake Recipe

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Preheat the at 160 C / 320 F. Grease and flour (or use parchment paper) for both ball pans/bowls. Sift dry ingredients. Cream butter and sugar until light and fluffy. Add eggs one at a time. Followed by the dry ingredients (sifted flour mixture) and milk. Lastly, add the vanilla. Pour batter equally into the two ball pans. Place pans on the center rack of the oven and Bake for about 35 to 45 minutes. Cool in the pan for 10 mins then remove from the ball pans and cool on oven rack further.

Traduzione in Italiano:

Preriscaldare il grasso e la farina di 160 C / 320 F. (o utilizzare la carta pergamena) per entrambe le padelle / ciotole. Setacciare ingredienti secchi. Crema di burro e zucchero fino a quando รจ leggero e soffice. Aggiungi le uova una alla volta. Seguito dagli ingredienti secchi (miscela di farina setacciata) e latte. Infine, aggiungi la vaniglia. Versare la pastella equamente nelle due padelle. Posizionare le padelle sulla griglia centrale del forno e cuocere per circa 35-45 minuti. Raffreddare nella padella per 10 minuti, quindi rimuovere dalle padelle e raffreddare ulteriormente sulla griglia del forno.