Chicken Croquettes

Chicken Croquettes

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

In a skillet, add the oil and sauté onions until translucent. Then, add the ginger and garlic. Followed by the ground chicken. Sauté until the ground chicken breast is no longer pink, making sure to break it apart so you don’t have big lumps. Pro tip – large lumps will make shaping the croquettes difficult so break as many lumps as possible. Season with salt and pepper. Add the chopped parsley and lemon juice. Cook until all the liquid is absorbed and the chicken is cooked through. Taste and adjust seasoning.Pro tip – excess liquid will make soggy croquettes and very difficult to hold their shape. So make sure all the liquid is evaporated Remove from heat and set aside to cool completely. It is better to work with the mixture when cooledPro tip – Ensure the chicken does not have large chunks of meat. If necessary, use a fork to break it all into small pieces or give it a quick pulse in the food processor. Mashed potatoes – Use leftover mashed potatoes for this dish. Alternatively, boil two large potatoes until fork tender. Peel and grate it – then, cool completely. In a bowl, add cooled ground chicken, and grated/mashed potatoes. Followed by the cheeses, breadcrumbs, mustard, salt, pepper, and herbs. Combine well so everything is glued to the mashed potatoes. Pro tip – The mashed potato works like glue to hold everything together but do not overmix as it can make the mixture sticky. Take small golf size amounts in your hands. Shape into a ball then rolls into a sausage. Set aside while you make the remaining.Pro tip – using moist hands dipped in water prevents the mixture from sticking to your hands. Cut the block of cheese into small 2 x 4 cm pieces. You can make them smaller if you prefer to make small-size croquettes. Take small golf size amounts of croquette mixture in your hands. Shape into a ball, flatten it on the palm of your hand. Place a piece of cheese then, bring the sides over the cheese and shape it into a sausage. Set aside while you make the remaining.Pro tip – using moist hands dipped in water prevents the mixture from sticking to your hands. Coating mixture – Have three bowls or trays at the ready.Bowl one – add the flour – season with salt and pepper.Bowl two – beat the egg, season with salt and pepper.Finally, bowl three – add breadcrumbs, season with salt and pepper. Coat each croquette with the flour mixture. Then, coat with the egg mixture. Finally, generously coat it with breadcrumbs.Pro tip – I use one hand for the flour and breadcrumbs and the other hand for the breadcrumbs to keep it less messy. Coat all the croquettes and set them aside on a baking tray. These can be made up to 2 days ahead of time and stored in the fridge. When ready to serve, heat a few tablespoons of oil in a skillet and shallow fry these turning often until they are crisp and golden brown on all sides.Pro tip – alternatively, you can deep-fry them in oil until crisp and golden brown. Remove and drain on clean paper hand towels Serve along with ketchup and mayo.

Traduzione in Italiano:

In una padella, aggiungi l’olio e rosola le cipolle fino a traslochi. Quindi, aggiungi lo zenzero e l’aglio. Seguito dal pollo a terra. Salire fino a quando il petto di pollo a terra non è più rosa, assicurandosi di romperlo in modo da non avere grumi grandi. Suggerimento professionale: grandi grumi renderà difficili la modellatura delle crocchette, quindi rompere il maggior numero possibile di grumi. Condire con sale e pepe. Aggiungi il prezzemolo tritato e il succo di limone. Cuocere fino a quando tutto il liquido non viene assorbito e il pollo viene cotto. Assaggiare e regolare il condimento.Pro Suggerimento – Il liquido in eccesso renderà crocchette inzuppiate e molto difficile da mantenere la loro forma. Quindi assicurati che tutto il liquido sia evaporato rimuovi dal fuoco e metti da parte per raffreddare completamente. È meglio lavorare con la miscela quando raffredda la punta: assicurarsi che il pollo non abbia grandi pezzi di carne. Se necessario, usa una forchetta per rompere tutto in piccoli pezzi o dargli un rapido impulso nel robot da cucina. Pagine di purè: usa le patate purè rimanenti per questo piatto. In alternativa, fai bollire due patate grandi fino a quando non sono teneri. Sbuccialo e grattalo – quindi, raffredda completamente. In una ciotola, aggiungi pollo macinato raffreddato e patate grattugiate/schiacciate. Seguito da formaggi, pangrattato, senape, sale, pepe ed erbe. Combina bene in modo che tutto sia incollato alle patate schiacciate. Suggerimento professionale: la purè di patate funziona come una colla per tenere tutto insieme, ma non mescolare in quanto può rendere appiccicosa la miscela. Prendi piccole dimensioni del golf tra le mani. Modella in una palla, quindi rotola in una salsiccia. Metti da parte mentre si fa la punta restante. Taglia il blocco di formaggio in piccoli pezzi da 2 x 4 cm. Puoi renderli più piccoli se preferisci creare crocchette di piccole dimensioni. Prendi piccole dimensioni del golf di miscela di crocchette nelle mani. Modellare in una palla, appiattirlo sul palmo della mano. Posiziona un pezzo di formaggio quindi, porta i lati sul formaggio e modellalo in una salsiccia. Metti da parte mentre si fa la punta restante. Miscela di rivestimento – Avere tre ciotole o vassoi pronti. One – Aggiungi la farina – stagione con sale e pepe. Bowl due – sbattere l’uovo, stagione con sale e pepe. Finalmente, ciotola tre – Aggiungi pangrattato, stagione con sale e sale e sale e sale e sale e sale pepe. Richiedere ogni crocchetta con la miscela di farina. Quindi, ricoprire con la miscela di uova. Infine, ricoprilo generosamente con la punta del pane. Punta – uso una mano per farina e pangrattato e l’altra mano affinché il pangrattato per mantenerlo meno disordinato. Ricoprire tutte le crocchette e metterle da parte su una teglia. Questi possono essere fatti fino a 2 giorni di anticipo e conservati in frigorifero. Quando sono pronti a servire, riscalda alcuni cucchiai di olio in una padella e friggi poco profonde che girano spesso fino a quando non sono croccanti e dorate marroni su tutti i lati. PROPRITÀ – In alternativa, puoi friggerli in profondità nel petrolio fino a marrone croccante e dorato. Rimuovere e scolarli su asciugamani a mano pulita Servire insieme a ketchup e maionese.