Bakery Style Chocolate Frosting

Bakery Style Chocolate Frosting

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

In the bowl of a stand mixer with the paddle attachment or hand mixer cream butter and shortening for about a minute minutes, until light and fluffy.Pro tip – the color of the butter will get lighter in color and will blend with the shortening completely. Combine water with cornstarch, cocoa powder, and vanilla extract. Add it to the creaming mixture and whip until smooth. Pro tip – water will create a glue effect with the cornstarch when combined with the fat. It will also take away that starchy taste from the cornstarch Next, start adding the powdered sugar one cup at a time. Once all the sugar is in – whip the buttercream for a good three minutes until light and fluffy.Pro tip – whipping for no less than 3 minutes will give a light and airy whipped cream consistency frosting. This buttercream is ready to use. You can use it to frost cakes ad as well as cupcakes. Pro tip – if you have air pockets while frosting the cake, use a paddle motion with a spatula when frosting. This usually will take care of the air pockets.

Traduzione in Italiano:

Nella ciotola di un miscelatore di supporto con l’attacco a paletta o il burro di crema per miscelatore a mano e accorciamento per circa un minuto, fino a quando leggera e soffice. Unisci acqua con amido di mais, coccola in polvere ed estratto di vaniglia. Aggiungilo alla miscela di crema e frusta fino a che liscio. PROPRITÀ – L’acqua creerà un effetto colla con l’amido di mais quando combinato con il grasso. Succederà anche quel sapore amidaceo dallo amido di mais, inizierà ad aggiungere lo zucchero a velo una tazza alla volta. Una volta che tutto lo zucchero è dentro – frusta la crema al burro per ben tre minuti fino a quando la punta leggera e soffice. Punta per non meno di 3 minuti darà una glassa leggera e ariosa della consistenza alla panna montata. Questa crema di burro è pronta per l’uso. Puoi usarlo per Frost Cakes AD e Cupcakes. SUGGERIMENTO PRO – Se si dispone di tasche ad aria durante la glassa della torta, usa un movimento di pagaia con una spatola durante la glassa. Questo di solito si prenderà cura delle tasche dell’aria.