Quick and Easy Sesame Green Beans with Just Three Ingredients

Quick and Easy Sesame Green Beans with Just Three Ingredients

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Trim wash and pat dry the green beans. Heat a wide pan on the medium heat. Add the sesame seeds and toast gently on medium to low – set aside. To the same pan add olive oil to the pan along with the garlic – cook a few seconds. Add in the green beans. Toss well with two flat spatulas so the beans are coated with the oil. Add about 2 tbsp of water. Cover the pan and let cook on medium low for no more than 3 minutes. Any more than three minutes and you will lose the lovely green color of the beans. Optionally you can cook the beans uncovered for longer. After three minutes – check the beans. Cook a bit longer but uncovered – usually they take about 5 to 6 minutes. They should still be firm but tender enough to bite into – Al Dante’. Add salt and pepper to taste. If using add lemon juice now. Lastly, add the sesame seeds and toss well. Remove from the heat and out of the pan to stop further cooking.

Traduzione in Italiano:

Taglia il lavaggio e asciugano i fagiolini. Scaldare una padella larga a fuoco medio. Aggiungi i semi di sesamo e brinda delicatamente su medio a basso – mettere da parte. Nella stessa padella aggiungere olio d’oliva alla padella insieme all’aglio – cuocere qualche secondo. Aggiungi i fagiolini. Lancia bene con due spatole piatte in modo che i fagioli siano rivestiti con l’olio. Aggiungi circa 2 cucchiai di acqua. Copri la padella e lascia cuocere a medio basso per non più di 3 minuti. Più di tre minuti e perderai il delizioso colore verde dei fagioli. Facoltativamente puoi cucinare i fagioli scoperti più a lungo. Dopo tre minuti: controllare i fagioli. Cuocere un po ‘più a lungo ma scoperti – di solito impiegano circa 5-6 minuti. Dovrebbero essere ancora fermi ma abbastanza teneri da mordere – al Dante ‘. Aggiungere sale e pepe a piacere. Se si utilizza Aggiungi succo di limone ora. Infine, aggiungi i semi di sesamo e lancia bene. Togliere dal fuoco e fuori dalla padella per smettere di cucinare ulteriormente.