Baked Meat Stuffed Squash Pots Recipe   Moroccan Stuffed Squash

Baked Meat Stuffed Squash Pots Recipe Moroccan Stuffed Squash

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Preheat the oven at 190 C / 380 F. Clean and wash the squash. First cut a tiny slice off the bottom make sure each one stands on its own. Then cut the top caps carefully such that they make lids. Use a melon corer or teaspoon to remove the inside seeds carefully. Place the squash pots in a baking tray. Saute onions in cooking oil until translucent. Add the ginger – saute another minute. Then add the tomatoes and spices – cook for 2 minutes more. Add ground meat and break the meat apart. Cook on high so you dry out the juice. Season with salt and pepper. Lastly, add Lemon juice and parmesan. Saute for two more minutes. Check if the meat is done – taste and adjust seasoning. Add fresh herbs and combine well. Fill each squash with the meat using a small spoon. Do not press too hard or when you cut the meat will look press like a cake. Top each squash with a little bit of grated cheddar cheese. Place the lids on lightly. Add ¼ cup water to the baking pan outside the pots. This will help steam the pots. Place in a preheated oven. Bake uncovered for about 30 to 40 minutes.

Traduzione in Italiano:

Preriscalda il forno a 190 C / 380 F. Pulisci e lava la zucca. Per prima cosa tagliare una piccola fetta dal fondo assicurati che ognuno sia da solo. Quindi tagli con cura i tappi superiori da fare coperchi. Usa un melone corer o un cucchiaino per rimuovere attentamente i semi interni. Metti le vasi di zucca in una teglia. Soffriggere le cipolle nell’olio da cucina fino a traslucimento. Aggiungi lo zenzero – rosola un altro minuto. Quindi aggiungi i pomodori e le spezie: cuocere per altri 2 minuti. Aggiungi carne macinata e spezza la carne. Cuocere in alto in modo da asciugare il succo. Condire con sale e pepe. Infine, aggiungi il succo di limone e il parmigiano. Salire per altri due minuti. Controlla se la carne è finita, assaggia e regola il condimento. Aggiungi erbe fresche e combina bene. Riempi ogni zucca con la carne usando un cucchiaio. Non premere troppo forte o quando si taglia la carne sembrerà premere come una torta. Top ogni zucca con un po ‘di formaggio cheddar grattugiato. Metti le palpebre leggermente. Aggiungere ¼ di tazza di acqua alla teglia fuori dalle vasi. Questo aiuterà a vapore i vasi. Posizionare in un forno preriscaldato. Cuocere scoperto per circa 30-40 minuti.