Beer Braised Beef Stew Slow Cooker
11 Gennaio 2023Clean, and chop the veggies into large bite-size pieces (3-inches). Using a chef’s knife and sturdy cutting board, clean beef of any excess fat and cut into 3-inch chunks Season beef with salt, pepper, and toss in the flour – coat well.Tip – The flour gives these that toasted brown look and will help thicken the sauce later. In a skillet over medium heat sear the beef with oil on all sides.Tip – Cook 2 minutes on one side before you turn over. Then cook 2 minutes on the other side as well. Once the beef is browned remove from the pan and set aside To the same skillet – add a tablespoon more oil and saute the onion, ginger, and garlic. Remove and set aside To the same skillet add ½ cup stock or water and deglaze the pan – scraping all the caramelized bits. Add the veggies in the slow cooker or crock-pot followed by the onion mixture and deglazed juices and seared beef. Add rest of the ingredients, tomato paste, brown sugar, dried or fresh herbs, paprika, remaining stock, and beer. Cook in the slow cooker or crockpot until the meat is fork-tender. You can cook for 6 to 8 hours on low or for 3 to 4 hours on high. Personally, I like cooking on low so the meat is moist, juicy and fork-tender
Traduzione in Italiano:
Pulisci e taglia le verdure in grandi pezzi di dimensioni ridotte (3 pollici). Usando il coltello da chef e il robusto tagliere, la carne pulita di qualsiasi grasso in eccesso e tagliato in pezzi da 3 pollici di manzo con sale, pepe e gettare la farina – ricoprire bene – la farina dà a questi quell’aspetto marrone tosta Aiuta ad addensare la salsa più tardi. In una padella a fuoco medio -calore scottare il manzo con olio su tutti i lati. Tip – cuocere 2 minuti su un lato prima di girare. Quindi cuocere 2 minuti anche dall’altra parte. Una volta che il manzo viene dorato, togliersi dalla padella e mettere da parte sulla stessa padella: aggiungi un cucchiaio di più olio e rosola la cipolla, lo zenzero e l’aglio. Rimuovere e mettere da parte la stessa padella Aggiungi ½ tazza di brodo o acqua e deglaze la padella – raschiando tutti i pezzi caramellati. Aggiungi le verdure nella pentola a cottura lenta o nella vasca di terracotta seguita dalla miscela di cipolla e succhi deglassi e carne scottata. Aggiungi il resto degli ingredienti, la pasta di pomodoro, lo zucchero di canna, le erbe secche o fresche, la paprika, il brodo rimanente e la birra. Cuocere la pentola a cottura lenta o il crockpot fino a quando la carne è Tender. Puoi cucinare per 6-8 ore in basso o per 3-4 ore in alto. Personalmente, mi piace cucinare a bassa, quindi la carne è umida, succosa e tender