Best Pavlova Recipe

Best Pavlova Recipe

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Preheat the oven to 305F/150°C/ Gas Mark 2Pro tip – we start with a higher temperature then change to a lower temperature when we place the pavlova in the oven. Line a baking tray with parchment paper. Trace an 8-inch circle as a guide on the parchment paper. Flip the paper so the pencil side is down not under the meringue. In the bowl of a stand mixer with whisk attachment – whip the egg whites with salt on medium speed. Gradually add the sugar one tablespoon at a timePro tip – adding the sugar slowly prevents the protein from drying out. Adding sugar quickly can cause the meringue to become flat and runny later too. When all the sugar has been added – continue to whip the meringue until you have stiff peaks.Pro tip – the meringue should be sticky with stiff peaks but still have a shiny appearance. Switch to a spatula – fold in the vanilla extract. Then sift in the cream of tartar and cornstarch.Pro tip – Cream of tartar helps stabilizes the protein in the meringue and prevents it from separating. The cornstarch absorbs all the excess moisture and gives a crisp meringue Spread the meringue on the circle you created – being careful to stay inside the circle. Use a spatula to smooth the sides evenly. Keep the sides high and the top flat. Place the pavlova in the oven on the center rack. Close the oven door and immediately reduce the oven temperature to 265°F/130°C/Gas Mark ½ (DO NOT OPEN THE OVEN DOOR DURING BAKING). Bake for 90 minutes – when the baking time is done do not open the door, let the pavlova cool inside the oven naturally.Pro tip – You can leave it in the oven for 2 to 3 hours up to 12 hours. In the bowl of a stand mixer with the whisk attachment whip the cream with powdered sugar. Use an off-set spatula to gently loosen the pavlova from the parchment paper. Place it on a serving platter or cake board.Pro tip – once assembled this is a delicate dessert to move around so always assemble on a serving platter and not too early as the moisture from the whipping cream will make them soft Evenly spread or pipe the whipped cream on each pavlova. Arrange the fruits of your choice. I’m using sliced strawberries, fresh blueberries, kiwi, and mint leaves for garnish. Enjoy!

Traduzione in Italiano:

Preriscaldare il forno a 305F/ 150 ° C/ GAS MARK 2PRO – Iniziamo con una temperatura più alta, quindi cambiamo a una temperatura più bassa quando posizioniamo il pavlova nel forno. Allinea una teglia con carta pergamena. Traccia un cerchio da 8 pollici come guida sulla carta pergamena. Capovolgi la carta in modo che il lato della matita non sia giù sotto la meringa. Nella ciotola di un miscelatore di supporto con attacco di frusta: frusta gli albumi con sale a velocità media. Aggiungi gradualmente lo zucchero un cucchiaio in una punta timePro: l’aggiunta dello zucchero impedisce lentamente alla proteina di asciugare. L’aggiunta rapidamente dello zucchero può causare la meringa piatta e anche più cotta. Quando tutto lo zucchero è stato aggiunto: continua a frustare la meringa fino a quando non hai picchi rigidi. PROPRITÀ – La meringa dovrebbe essere appiccicosa con picchi rigidi ma hanno comunque un aspetto lucido. Passa a una spatola: piega nell’estratto di vaniglia. Quindi setacciare la crema di tartaro e amido di mais. Punta – La crema di tartaro aiuta a stabilizzare la proteina nella meringa e gli impedisce di separarsi. L’amido di mais assorbe tutta l’umidità in eccesso e dà una meringa croccante allargata la meringa sul cerchio che hai creato, facendo attenzione a rimanere all’interno del cerchio. Usa una spatola per levigare uniformemente i lati. Mantieni i lati alti e la parte superiore piatta. Posizionare il pavlova nel forno sulla griglia centrale. Chiudere la porta del forno e ridurre immediatamente la temperatura del forno a 265 ° F/130 ° C/GAS ½ (non aprire la porta del forno durante la cottura). Cuocere per 90 minuti – Quando il tempo di cottura è finito non aprire la porta, lascia che il pavlova raffredda il forno naturale. Nella ciotola di un miscelatore da supporto con l’attacco della frusta frusta la panna con zucchero a velo. Usa una spatola off-set per allentare delicatamente il pavlova dalla carta pergamena. Posizionarlo su un piatto da portata o una tavola da torta. Suggerimento – Una volta assemblato questo è un dessert delicato per muoversi, quindi si riunisce sempre su un piatto da porta panna montata su ogni pavlova. Organizza i frutti di tua scelta. Sto usando fragole a fette, mirtilli freschi, kiwi e foglie di menta per guarnire. Divertiti!