Black Bean Coconut Curry Vegan
11 Gennaio 2023Have all ingredients ready – this gets done very quickly Heat oil in a saute pan. Add the garlic and ginger. Followed by the onion and cilantro. Cook for about 3 to 5 minutes until the onions are nice and translucentPro tip – it is important to always saute the veggies and spices well at each stage to get the maximum flavor. Add the spices and a little of the liquid from the beans. Cook spices for about another minute until fragrant. Next, add the coconut cream and cook for 3 minutes.Pro tip – cook on low heat adding a few more tablespoons of water as necessary making sure you get a nice aroma from the spices. Add the black beans and lemon juice. Season with salt and pepper. Cook for a minute or two more. Mash a few beans into the sauce. This will thicken the sauce. Server with steamed white rice, chapati, naan, or even with crusty bread.
Traduzione in Italiano:
Prepara tutti gli ingredienti: questo viene fatto molto rapidamente riscaldare l’olio in una padella. Aggiungi l’aglio e lo zenzero. Seguito dalla cipolla e dal coriandolo. Cuocere per circa 3-5 minuti fino a quando le cipolle sono belle e la punta traslucida – è importante saltare sempre bene le verdure e le spezie in ogni fase per ottenere il sapore massimo. Aggiungi le spezie e un po ‘del liquido dai fagioli. Cuocere le spezie per circa un altro minuto fino a quando non è profumato. Quindi, aggiungi la crema di cocco e cuoci per 3 minuti. Suggerimento per la punta – cuocere a fuoco basso aggiungendo qualche cucchiaio di acqua, se necessario, assicurati di ottenere un bel aroma dalle spezie. Aggiungi i fagioli neri e il succo di limone. Condire con sale e pepe. Cuocere per un altro minuto o due. Schiaccia alcuni fagioli nella salsa. Questo addenserà la salsa. Server con riso bianco al vapore, chapati, naan o persino con pane croccante.