Butterscotch Cupcakes with Butterscotch Buttercream

Butterscotch Cupcakes with Butterscotch Buttercream

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Preheat the oven to 160 C / 320 F. Prepare baking cups or cupcake wrappers in a muffin tray. Cream butter and sugar until light and fluffy. Add eggs one at a time scraping the sides of the bowl often. Next, add cream and all-purpose flour in three batches. Lastly, add vanilla. Use an ice cream scoop to distribute the cupcakes evenly between 15 to 18 cupcakes wraps or 12 to 15 baking cups. Bake in a preheated oven for about 18 to 22 minutes or until the skewer inserted comes out clean. Chill Cupcake completely before you decorate. Make the butterscotch as directed in the recipe card below (more details on the individual post). Let the sauce cool completely so it won’t melt the buttercream. Use the amount needed to make buttercream and save the rest to drizzle on top. Make the buttercream as detailed in the recipe card below (more details on the individual post). You can place buttercream into a piping bag with your favorite piping tip and pipe a swirl. Alternatively, use a spatula to create a dome on the cupcake. Finally, use a spoon or small thin spatula to drizzle the butterscotch sauce over the cupcakes. These cupcakes will stay at room temperature in good weather for up to 2 days. In the fridge for about 4 days if wrapped well.

Traduzione in Italiano:

Preriscalda il forno a 160 C / 320 F. Preparare tazze da forno o involucri di cupcake in un vassoio per muffin. Crema di burro e zucchero fino a quando è leggero e soffice. Aggiungi le uova una alla volta raschiando spesso i lati della ciotola. Quindi, aggiungi la panna e la farina per tutti gli usi in tre lotti. Infine, aggiungi vaniglia. Usa una pallina di gelato per distribuire i cupcakes uniformemente tra 15 e 18 cupcakes o da 12 a 15 tazze da forno. Cuocere in un forno preriscaldato per circa 18-22 minuti o fino a quando l’inserimento inserito non viene pulito. Cupcake rilassante completamente prima di decorare. Rendi il butterscotch come indicato nella scheda ricetta seguente (maggiori dettagli sul singolo post). Lascia che la salsa raffredda completamente in modo che non sciogliesse la crema al burro. Usa la quantità necessaria per preparare la crema al burro e risparmiare il resto per condire in cima. Rendi la crema al burro come dettagliato nella scheda ricetta seguente (maggiori dettagli sul singolo post). Puoi posizionare la crema al burro in un sacchetto di tubazioni con la tua punta di tubazioni preferita e un turbinio. In alternativa, usa una spatola per creare una cupola sul cupcake. Infine, usa un cucchiaio o una piccola spatola sottile per condire la salsa butterscotch sui cupcakes. Questi cupcakes rimarranno a temperatura ambiente con un bel tempo per un massimo di 2 giorni. In frigorifero per circa 4 giorni se avvolto bene.