Chicken in White Sauce
11 Gennaio 2023In a bowl, combine flour, parmesan, salt, and pepper. Coat the chicken evenly on both sides. In a skillet, add one tablespoon oil cook chicken on both sides until lightly golden. Remove and set aside. In a skillet over medium heat, add the oil and butter. Saute the garlic and onions – 30 seconds. Add the flour, saute – 30 seconds more. Next, add the chicken broth – cook 30 seconds. Then, add the milk and grated cheese. Season with salt and pepper (taste before adding salt). Return the chicken back to the pan. Cook chicken on one side for 2 minutes. Add the cream and parsley. Turn chicken over and cook 2 minutes more – add more parsley. Then, add the lemon juice. Taste and adjust seasoning. Serve over your favorite pasta or mashed potatoes.
Traduzione in Italiano:
In una ciotola, unisci farina, parmigiano, sale e pepe. Ricopri il pollo uniformemente su entrambi i lati. In una padella, aggiungi un cucchiaio di cuocere a olio pollo su entrambi i lati fino a quando leggermente dorati. Rimuovere e mettere da parte. In una padella a fuoco medio, aggiungi l’olio e il burro. Soffriggere l’aglio e le cipolle – 30 secondi. Aggiungi la farina, rosola – 30 secondi in più. Quindi, aggiungi il brodo di pollo – cuocere 30 secondi. Quindi, aggiungi il latte e il formaggio grattugiato. Condisci con sale e pepe (gusto prima di aggiungere sale). Riporta il pollo nella padella. Cuocere il pollo su un lato per 2 minuti. Aggiungi la crema e il prezzemolo. Girare il pollo e cuocere altri 2 minuti – Aggiungi più prezzemolo. Quindi, aggiungi il succo di limone. Assaggia e regola il condimento. Servire sopra la tua pasta preferita o purè di patate.