Chicken Wrap with Avocado

Chicken Wrap with Avocado

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Dressing – Combine all dressing ingredients in a bowl – set aside. Tortilla – Warm the tortilla on a skillet for 30 seconds on each side. Tip – warming the tortilla makes it softer but just 30 seconds. If you heat it too long it tends to get crisp quickly and break when you roll. Place the tortilla on a plate or sandwich wrapper. Spread a generous amount of dressing. followed by the shredded chicken, avocado, lettuce, cucumbers, and tomatoes. Season with salt and pepper. Add more dressing if you like a moist chicken wrap. Fold the wrap as shown in the video – First, fold the bottom over the ingredient firmly.- Then fold the sides over to close the filling in. – Continue to roll the wrap to the end. You can wrap it in a sandwich wrap which keeps everything in place and makes it easier to eat. Enjoy!

Traduzione in Italiano:

Condimento – Unisci tutti gli ingredienti di condimento in una ciotola – Metti da parte. Tortilla: scalda la tortilla su una padella per 30 secondi su ciascun lato. Suggerimento: riscaldare la tortilla lo rende più morbido ma solo 30 secondi. Se lo riscaldi troppo a lungo, tende a diventare croccante rapidamente e si rompe quando si gira. Posizionare la tortilla su un piatto o un involucro sandwich. Distribuire una generosa quantità di condimento. seguito da pollo grattugiato, avocado, lattuga, cetrioli e pomodori. Condire con sale e pepe. Aggiungi più condimento se ti piace un involucro di pollo umido. Piega l’involucro come mostrato nel video – Innanzitutto, piegare saldamente la parte inferiore sopra l’ingrediente. Quindi piegare i lati per chiudere il ripieno. – Continua a arrotolare l’involucro verso l’estremità. Puoi avvolgerlo in un involucro sandwich che mantiene tutto in posizione e rende più facile da mangiare. Divertiti!