Chocolate Cheesecake Tarts

Chocolate Cheesecake Tarts

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

In the bowl of a food processor combine flour, salt, sugar – pulse a few seconds. Add cubed chilled butter – pulse for 30 seconds to a minute until it resembles bread crumb consistency Add the egg yolk – pulse some more Add 2 to 4 tablespoons water the mixture forms a dough Transfer to a work surface – bring the dough together to form a disc Wrap in cling wrap and chill in the fridge for about 15 minutes. When chilled roll small pieces of dough into disc and line each tart shell. Cut off any excess at the edges. Alternatively, you can cut a small disc for the base of the tart and strips for the sides. Cut off any excess. Place the tartlet in the fridge while you preheat the oven Preheat the oven to 200 C / 400 F. Prick the pastry all over with the tines of a fork or cocktail stick to prevent the dough from puffing. Bake in the preheated oven – the 3-inch mini-tarts take 10 to 12 minutes while the 5 -inch mini-tarts take about 12 to 14 minutes. Cool the tarts completely before filling Whip the cream to soft peaks – set aside In a separate bowl melt the chocolate in a microwave-safe bowl or bane-marie Add the cream cheese, sugar, salt and vanilla Lastly, fold in the whipped cream Transfer cream cheese mixture to a piping bag and pipe into each tart shell. Garnish with a little shaved chocolate.

Traduzione in Italiano:

Nella ciotola di un robot da cucina unire farina, sale, zucchero – pulsa qualche secondo. Aggiungi il burro freddo a cubetti – Impulso per 30 secondi a un minuto fino a quando non assomiglia alla consistenza briciola di pane Aggiungi il tuorlo d’uovo – Pulsante un po ‘in più Aggiungi 2-4 cucchiai innaffia Avvolgimento del disco in un involucro ad applicazione e raffreddare in frigorifero per circa 15 minuti. Quando rotola refrigerati piccoli pezzi di pasta nel disco e allineano ogni guscio di crostata. Taglia qualsiasi eccesso ai bordi. In alternativa, è possibile tagliare un piccolo disco per la base della crostata e delle strisce per i lati. Tagliare qualsiasi eccesso. Posizionare il telaio in frigorifero mentre preriscaldi il forno preriscalda il forno a 200 c / 400 F. Pungere la pasta dappertutto con i denti di una forchetta o un cocktail per evitare che l’impasto si sbuffi. Cuocere in forno preriscaldato: le mini crostate da 3 pollici impiegano da 10 a 12 minuti mentre le mini crostate da 5 pollici impiegano circa 12-14 minuti. Raffreddare le crostate completamente prima di riempire la frusta la crema a picchi morbidi-Metti da parte in una ciotola separata sciogliere il cioccolato in una ciotola a microonde o una pancia-marina aggiungi la crema di formaggio, lo zucchero, il sale e la vaniglia, piega nel trasferimento di panna montata Miscela di crema di formaggio in una sacca per tubatura e tubatura in ogni guscio. Guarnire con un po ‘di cioccolato rasato.