Chocolate Walnut Brownies Recipe

Chocolate Walnut Brownies Recipe

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Preheat the oven to 160 C / 320 F. Grease and line an 8-inch square baking pan with parchment paper. Chop the walnuts into small pieces. In a bowl, combine cornstarch, cocoa powder, and salt – and set aside. In a microwave-safe bowl, melt the chocolate and butter. Add sugar. Stir a minute until the sugar is almost melted and chocolate is barely warm. Next, add the eggs, one at a time, making sure you mix each egg well before you add the next one in. Add vanilla extract. Followed by the cornstarch and cocoa mixture – and combine well. Lastly, add the chopped walnuts saving a few to sprinkle on the top. Pour into the prepared baking pan. Sprinkle remaining walnuts on top. Bake for about 30 to 35 mins, or until the brownie is cooked but still slightly moist in the center. Cool completely before you cut into squares. Enjoy!

Traduzione in Italiano:

Preriscaldare il forno a 160 C / 320 F. Grease e rivestire una teglia quadrata da 8 pollici con carta pergamena. Tritare le noci in piccoli pezzi. In una ciotola, unisci l’amido di mais, la polvere di cacao e il sale e metti da parte. In una ciotola a microonde, sciogli il cioccolato e il burro. Aggiungi zucchero. Mescolare un minuto fino a quando lo zucchero è quasi sciolto e il cioccolato è appena caldo. Quindi, aggiungi le uova, una alla volta, assicurandoti di mescolare bene ogni uovo prima di aggiungere quello successivo. Aggiungi estratto di vaniglia. Seguito dalla miscela di amido di mais e cacao e combina bene. Infine, aggiungi le noci tritate che risparmiano alcune per cospargere in cima. Versare nella teglia preparata. Cospargi le noci rimanenti in cima. Cuocere per circa 30-35 minuti o fino a quando il brownie è cotto ma ancora leggermente umido al centro. Raffreddare completamente prima di tagliare i quadrati. Divertiti!