Cinnamon Apple Bread Recipe

Cinnamon Apple Bread Recipe

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Use a vegetable peeler to peel the apples, and a corer to core the apples. Then, dice them into small ½ inch cubes.Tip – It’s best to cut the apples small so you can cut the bread into neat slices. Or you will have rough edges. Place the apple in a bowl, add the salt, cinnamon powder, ground ginger, and nutmeg – Combine well. Cover with plastic wrap to prevent oxidization and set aside. Preheat the oven at 340 F / 170 C. In a bowl, combine the flour, baking powder, baking soda, cinnamon powder, ground ginger, nutmeg, and salt. Grease two 8 x 4-inch loaf pans or one 13 x 4-inch loaf pan In a bowl of a stand mixer (or use a hand mixer and mixing bowl like me), whip the eggs for a minute. Then, gradually add both the brown and white sugar. Whip until sugar is almost dissolved. Next, gradually add the oil and continue to whip for a minute more. Then, add the vanilla extract and combine well. Next, add the flour in three batches and combine well. Finally, add the chopped apples and nuts (pecans or walnuts). Pour the batter in the prepared loaf pan. Bake for 35 to 40 minutes until a skewer inserted in the center comes out clean. Cool for at least 20 minutes before you slice into this cake.

Traduzione in Italiano:

Usa un pelapapo vegetale per sbucciare le mele e un coraggio per nutrire le mele. Quindi, tagliali in piccoli cubetti da ½ pollice. Oppure avrai bordi grezzi. Metti la mela in una ciotola, aggiungi il sale, la polvere di cannella, lo zenzero macinato e la noce moscata – unisci bene. Coprire con un involucro di plastica per prevenire l’ossidazione e mettere da parte. Preriscalda il forno a 340 f / 170 C. in una ciotola, unisci la farina, il lievito, il bicarbonato di sodio, la polvere di cannella, lo zenzero macinato, la noce moscata e il sale. Ingoia due padelle da 8 x 4 pollici o una padella da 13 x 4 pollici in una ciotola di un miscelatore da supporto (o usa un mixer a mano e un miscelando la ciotola come me), frusta le uova per un minuto. Quindi, aggiungi gradualmente lo zucchero marrone e bianco. Frusta fino a quando lo zucchero è quasi sciolto. Quindi, aggiungi gradualmente l’olio e continua a frustare per un altro minuto. Quindi, aggiungi l’estratto di vaniglia e combina bene. Quindi, aggiungi la farina in tre lotti e combina bene. Infine, aggiungi le mele e le noci tritate (noci pecan o noci). Versare la pastella nella padella preparata. Cuocere per 35 a 40 minuti fino a quando uno spiedino inserito al centro esce pulito. Raffreddare per almeno 20 minuti prima di tagliare questa torta.