Glossy Korean Buttercream Recipe

Glossy Korean Buttercream Recipe

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Cut the butter into cubes, and place in the fridge. In a clean, grease-free mixer, add the egg whites and sugar. Place it over a double-boiler (explained above) and gently whisk until all the sugar is dissolved. When you no longer feel any sugar between your fingers, remove it from the heat. Place the mixer on the stand with a whisk attachment. Start at a medium-speed then increase to high speed after two minutes. When you reach stiff peaks, place both the meringue bowl and chilled butter cubes in the freezer for 10 minutes (no more) After 10 minutes – place the mixer bowl back on the stand and whip for a minute. Then, start adding the almost frozen butter one cube at a time. The buttercream will break-down at this point. (water from the egg whites will separate from its protein). This is normal with this buttercream. Continue to whip until the water starts getting absorbed back into the buttercream again. Once you have no more water in the bowl, your buttercream is ready. This can now be colored and used to make Korean buttercream style sugar flowers.

Traduzione in Italiano:

Taglia il burro a cubetti e mettiti in frigorifero. In un mixer pulito e senza grasso, aggiungi gli albumi e lo zucchero. Mettilo su un doppio boiler (spiegato sopra) e frusta delicatamente fino a quando tutto lo zucchero non viene sciolto. Quando non senti più zucchero tra le dita, rimuovilo dal fuoco. Posizionare il mixer sul supporto con un attacco di frusta. Inizia da una velocità media, quindi aumenta ad alta velocità dopo due minuti. Quando si raggiungono i picchi rigidi, posizionare sia la ciotola di meringa che i cubetti di burro refrigerati nel congelatore per 10 minuti (non più) dopo 10 minuti: mettere la ciotola del mixer sul supporto e frustare per un minuto. Quindi, inizia ad aggiungere il burro quasi congelato un cubo alla volta. La crema al burro si romperà a questo punto. (L’acqua dei albumi si separerà dalla sua proteina). Questo è normale con questa crema al burro. Continua a frustare fino a quando l’acqua non inizia ad essere assorbita di nuovo nella crema al burro. Una volta che non hai più acqua nella ciotola, la crema al burro è pronta. Questo ora può essere colorato e usato per produrre fiori di zucchero in stile burro coreano.