Ground Beef Kebabs

Ground Beef Kebabs

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Chop onions finely, grate the garlic, and ginger. Place all marinade ingredients in a bowl. Add the ground meat – and combine everything well. Do not overwork the meat – mix just enough to combine everything. This can be marinated for an hour, and up to 12 hours. Drain soaked skewers and pat dry. Keep a bowl of water ready. Dip your hand in the water. Take some ground meat in your wet hand, make a ball then a sausage. Now thread a skewer thru the sausage. Then press and shaped the sausage to secure the meat around the skewer (about 6 to 8 inches) (See video). Continue until all the kebabs are ready. Heat a grill pan on medium-high heat. Place skewers – do not overcrowd the grill. Let cook for at least 3 minutes before you try to move it. When it’s done on one side it will release from the pan. Turn to the other side and cook for 2 more minutes. As a guide, each skewer takes 5 to 6 minutes to cook on all sides. The char marks can be controlled by raising and lowing the heat under the grill. Serve with rice or pita and tahini.

Traduzione in Italiano:

Trita le cipolle finemente, grattugiato l’aglio e lo zenzero. Metti tutti gli ingredienti di marinata in una ciotola. Aggiungi la carne macinata e unisci tutto bene. Non lavorare troppo la carne: mescola quanto basta per combinare tutto. Questo può essere marinato per un’ora e fino a 12 ore. Scolare gli spiedini imbevuti e asciugare. Tieni pronta una ciotola d’acqua. Immergiti la mano in acqua. Prendi un po ‘di carne macinata nella tua mano bagnata, fai una palla e una salsiccia. Ora infila uno spiedino attraverso la salsiccia. Quindi premere e modellare la salsiccia per fissare la carne attorno allo spiedino (circa 6-8 pollici) (vedi video). Continua fino a quando tutti i kebab sono pronti. Scaldare una padella a fuoco medio-alto. Posiziona gli spiedini – non sovraffollare la griglia. Lasciate cuocere per almeno 3 minuti prima di provare a spostarlo. Quando sarà fatto su un lato, uscirà dalla padella. Girare dall’altra parte e cuocere per altri 2 minuti. Come guida, ogni spiedino impiega da 5 a 6 minuti per cuocere su tutti i lati. I segni di carbone possono essere controllati aumentando e abbassando il calore sotto la griglia. Servire con riso o pita e tahini.