Ground Beef Potato Casserole

Ground Beef Potato Casserole

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

In a cast-iron or heavy bottom saute pan brown the mincemeat without any oil. Break it up and stir often on medium-high until all the water has evaporated. Remove the ground meat from the pan and set aside. To the same pan – add 2 tbsp olive oil – saute the onion on medium until translucent. Add ginger and garlic – cook another minute Next, add the spices and tomatoes – saute another minute Add the ground meat back in the pan Season with salt and pepper – Stir well and cook on medium for five minutes. Lastly, add lemon juice and parsley – stir well Remove from heat and keep warm. Preheat oven to 200 C / 400 F Clean, wash and peel the potatoes Cut them into round slices about &frac18 inch thick. Not to thick but not paper thin either. Place them in a bowl, add olive oil, salt, and pepper. Toss to coat. Layer the potato slices in a single layer on a baking tray lined with parchment paper. Place in a preheated oven and cook for about 15 minutes. turning them once When all potatoes are baked – remove and keep warm. In a bowl break the eggs, Stir in the milk, salt, pepper Use a whisk and mix in the flour evenly. Set aside. Reduce the oven temperature to 180 C/360 F. Use an oven-safe baking dish – baking pan Spray the pan with cooking oil Divide the potatoes into three and meat into two (approximately) Layer one batch of potatoes in an even layer overlapping each other. Spoon one portion of the meat mixture. Use the back of a spoon to spread evenly. Layer the second portion of potatoes and meat mixture followed by the third layer if you have more. The number of layers will depend on the quantity and portions you make of the potato slice and meat mix. Pour the egg mixture over the meat and potato layers Sprinkle breadcrumbs on the top for a beautiful brown crisp skin Bake in a preheated oven for 20 to 25 minutes or until the egg mixture is set. You want a beautifully crisp skin on top, and if you insert the toothpick, it should come out clean without any traces of egg mixture.

Traduzione in Italiano:

In un ghisa o un fondo pesante, rosolare la padella marronele il macinaino senza olio. Rompilo e mescola spesso a medio-alto fino a quando tutta l’acqua è evaporata. Rimuovere la carne macinata dalla padella e mettere da parte. Nella stessa padella – Aggiungi 2 cucchiai di olio d’oliva – rosolare la cipolla sul mezzo fino a traslucimento. Aggiungi lo zenzero e l’aglio – Cuocere un altro minuto dopo, aggiungi le spezie e i pomodori: saltare un altro minuto Aggiungi la carne di terra nella stagione della padella con sale e pepe – mescolare bene e cuocere a mezzo per cinque minuti. Infine, aggiungi il succo di limone e il prezzemolo: mescola bene togliersi dal fuoco e tieniti caldo. Preriscaldare il forno a 200 c / 400 F pulire, lavare e sbucciare le patate tagliatele a fette rotonde e spesso FRAC18 pollici. Non solo a spessa ma non di carta sottile. Mettili in una ciotola, aggiungi olio d’oliva, sale e pepe. Lanciarsi per ricoprire. Sottolineare le fette di patate in un singolo strato su una teglia foderata con carta pergamena. Mettere in forno preriscaldato e cuocere per circa 15 minuti. Girandoli una volta quando tutte le patate sono cotte: rimuovere e riscaldare. In una ciotola rompere le uova, mescolare il latte, il sale, il pepe usa una frusta e mescola uniformemente la farina. Mettere da parte. Ridurre la temperatura del forno a 180 c/360 F. Usa una teglia da forno a sicuro Altro. Cucchiaio una parte della miscela di carne. Usa il retro di un cucchiaio per diffondersi uniformemente. Sottopositi la seconda porzione di patate e miscela di carne seguita dal terzo strato se ne hai di più. Il numero di strati dipenderà dalla quantità e dalle porzioni che fai della fetta di patate e della miscela di carne. Versare il composto di uova sopra la carne e gli strati di patate cospargi il pangrattato sulla parte superiore per una bella pelle croccante marrone in un forno preriscaldato per 20-25 minuti o fino a quando il composto di uova è impostato. Vuoi una pelle meravigliosamente croccante in cima e se inserisci lo stecchino, dovrebbe uscire pulito senza alcuna tracce di miscela di uova.