Ham and Cheese Croissants
11 Gennaio 2023Roll the dough into a long rectangle about 8 x 20-inches Cut off edges at all four sides. This will help the layers open up. Cut the rectangle lengthways in half at the 4 mark (so now you have two 2 x 10-inch strips Mark at every 5-inch so you have 4 x 5-inch rectangles. (see video) Then, take each rectangle and cut diagonally, which will give you two triangles (see video). Each triangle makes a croissant (total – 16 croissants). To shape the croissants – take each triangle. Stretch it lengthways slightly, cut a slit or notch at the wide end. Place two slices of ham and two slices of cheese Then, hold the two sides or that slit and roll onto itself until you reach the tip (similar to a jelly roll). You can bend the two ends towards you to make a curved shape. Alternatively, you can roll without making a slit or notch and keep the two ends straight. (see video) Place the croissant on a baking tray making sure the tips are on the bottom. Cover and let proof at room temperature for an hour. Then, place it into the fridge for 30 minutes. Preheat the oven at 200 C/ 392 F. Brush the croissants with egg wash. Bake for 10 minutes at 200C / 392 F. Then, reduce the temperature to 190 C / 375 F for 15 minutes more until golden brown. Remove from the oven – cool on the pan for 10 minutes before serving. ”
Traduzione in Italiano:
Arrotolare l’impasto in un lungo rettangolo di circa 8 x 20 pollici tagliati a tutti e quattro i lati. Questo aiuterà i livelli ad aprirsi. Taglia il rettangolo lungo a metà al segno a 4 (quindi ora hai due marchi da 2 x 10 pollici ad ogni 5 pollici in modo da avere rettangoli da 4 x 5 pollici. (Vedi video) Quindi, prendi ogni rettangolo e taglia in diagonale , che ti darà due triangoli (vedi video). Ogni triangolo fa un croissant (totale – 16 croissant). Per modellare i croissant – prendi ogni triangolo. Allungarlo leggermente, taglia una fessura o una tacca all’estremità larga. Posiziona due larghi. Fette di prosciutto e due fette di formaggio quindi, tieni i due lati o quella fessura e rotola su se stesso fino a raggiungere la punta (simile a un rotolo di gelatina). Puoi piegare le due estremità verso di te per fare una forma curva. In alternativa, in alternativa, in alternativa, in alternativa, in alternativa, in alternativa Puoi rotolare senza fare una fessura o una tacca e mantenere le due estremità dritte. (Vedi video) Posizionare il croissant su una teglia assicurandoti che le punte siano sul fondo. Copri e lascia che la prova a temperatura ambiente per un’ora. Quindi, posiziona in frigo per 30 minuti. Preriscaldare il forno a 200 c/ 392 F. Spennellare i croissant con il lavaggio delle uova. Per 10 minuti a 200 ° C / 392 F. Quindi, ridurre la temperatura a 190 C / 375 F per 15 minuti in più fino a doratura. Togliere dal forno: raffreddare sulla padella per 10 minuti prima di servire. ”