Heart Chocolate Terrine

Heart Chocolate Terrine

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Preheat the oven at 275 F / 140 C / Gas Mark 1 Grease and line a 7-inch heart cake pan or 7-inch loaf pan Beat the eggs with sugar, salt, and vanilla extract until sugar is almost dissolved.Tip – do not over whip the eggs as we do not want to add too much air into the batter. Melt the chocolate and butter in a microwave-safe bowl or double boiler Next, add the whipping cream into the chocolate – combine well. Then, strain the egg mixture into the chocolate mixture – combine well.Tip – we strain the egg mixture so we break the eggs completely and remove any strings. Sift the flour over the chocolate mixture and combine well. Combine well to prevent lumps. Pour into the prepared baking pan. Bake in a water-bath on the center rack for about 25 to 30 minutesTip – for a water bath, place the baking pan in a large roasting pan. Pour hot water into the roasting pan outside the baking pan to reach almost an inch of the baking pan. Take it off the pan and let cool completely Place in the refrigerator overnight or at least 4 hours. Then, invert over a baking parchment paper. For the garnish – Use parchment paper cut out in any shape you want (see video). Place the paper on the cake. Dust the cake liberally with cocoa powder. Then remove the parchment cutouts This dessert is best served at room temperature.

Traduzione in Italiano:

Preriscalda il forno a 275 f / 140 C / Gas Mark 1 grasso e allinea una tortiera cardiaca da 7 pollici o una padella da 7 pollici batti le uova con zucchero, sale ed estratto di vaniglia fino a quando lo zucchero non è quasi sciolto. Sfumi le uova perché non vogliamo aggiungere troppa aria nella pastella. Sciogli il cioccolato e il burro in una ciotola a microonde o in doppia caldaia, aggiungi la panna montata nel cioccolato-unisci bene. Quindi, filtrare la miscela di uova nella miscela di cioccolato – unisci bene. Setacciare la farina sul composto di cioccolato e unire bene. Combina bene per prevenire i grumi. Versare nella teglia preparata. Cuocere in un bagno d’acqua sul rack centrale per circa 25-30 minutestip – per un bagno d’acqua, posiziona la teglia in una teglia capiente. Versare acqua calda nella padella esterna della teglia per raggiungere quasi un pollice dalla teglia. Toglilo dalla padella e lascia che raffreddare si posiziona completamente in frigorifero durante la notte o almeno 4 ore. Quindi, invertire su una carta pergamena da forno. Per il contorno: usa la carta pergamena tagliata in qualsiasi forma che desideri (vedi video). Metti la carta sulla torta. Spolvera la torta liberamente con cacao in polvere. Quindi rimuovere i ritagli di pergamena Questo dessert è meglio servito a temperatura ambiente.