Homemade Caramel Banana Ice Cream  No Ice Cream Maker

Homemade Caramel Banana Ice Cream No Ice Cream Maker

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Pulse the bananas in a blender Whip cream until almost stiff peaks. Add the condensed milk and mix a minute more to combine. Add the mashed banana and half cup caramel Stir vigorously to blend everything into a smooth strawberry pink color. Pour into an ice cream container and freeze for at least 4 hours or overnight. For the creamiest ice cream, thaw for at least 10 minutes before you attempt to scoop. Serve topped with more caramel

Traduzione in Italiano:

Pulse le banane in una crema a frusta fino a picchi quasi rigidi. Aggiungi il latte condensato e mescola un minuto in più per unire. Aggiungi la banana schiacciata e il caramello a mezza tazza mescola vigorosamente per fondere tutto in un colore rosa alla fragola liscia. Versare in un contenitore per gelato e congelare per almeno 4 ore o durante la notte. Per il gelato più cremoso, scongelare per almeno 10 minuti prima di tentare di raccogliere. Servire condito con più caramello