Homemade Cauliflower Soup

Homemade Cauliflower Soup

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Chop the cauliflower, potatoes, and onions small so they cook fast. In a soup pot, saute onions in oil for a minute until translucent. Add the garlic and bay leaves – saute 30 seconds more. Then, add the chopped cauliflower and potatoes. Saute 2 minutes, then add the thyme and stock.Tip – the potato helps keep the soup nice and creamy so we don’t need any cream Season with salt and pepper.Tip – if you use the store-bought chicken stock check to see if it has salt added. Cover and cook on medium-low for 5 to 7 minutes until the veggies are tender. Remove the bay leaves and blend the veggies into a smooth puree Combine the milk and cornstarch, then add it to the soup, followed by the Parmesan cheese – combine wellTip – the cornstarch in the milk will prevent the milk from splitting Taste and adjust seasoning and consistency – add water if the soup is too thick.Tip – the soup will continue to thicken as it cools. If necessary you can add more water and warm the soup again. Serve with toasted bread or croutons. I like a little more parmesan and parsley for garnish.

Traduzione in Italiano:

Taglia il cavolfiore, le patate e le cipolle in modo che cucinano velocemente. In una pentola di zuppa, soffriggere le cipolle in olio per un minuto fino a traslucido. Aggiungi l’aglio e le foglie di baia – rosola 30 secondi in più. Quindi, aggiungi il cavolfiore tritato e le patate. Soffriggere 2 minuti, quindi aggiungere il timo e il brodo. Se ha aggiunto sale. Coprire e cuocere su medio-basso per 5-7 minuti fino a quando le verdure sono tenere. Rimuovi le foglie di baia e mescola le verdure in una purea liscia unire il latte e l’amido di mais, quindi aggiungila alla zuppa, seguita dal parmigiano – unire la titola – l’amido di mais nel latte impedirà al latte di dividere il gusto e regolare il condimento e il condimento e regolare il condimento Coerenza: aggiungi acqua se la zuppa è troppo spessa. Se necessario, puoi aggiungere più acqua e riscaldare di nuovo la zuppa. Servire con pane tostato o crostini. Mi piace un po ‘più di parmigiano e prezzemolo per guarnire.