Honey Garlic Salmon

Honey Garlic Salmon

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Take the salmon out of the refrigerator for at least 30 minutes to an hour. Cut it to size if necessary, pat dry with a paper towel.Pro tip – Soaking fish in milk for 15 minutes helps reduce the fishy smell (optional). In a skillet, heat the oil, place the salmon skin-side down. A cast-iron skillet or frying pan works best for this recipe as it spreads heat evenly. Pro tip – Keep the heat to medium-high and don’t flip the fish for the first two minutes. This will ensure you have nice crispy skin. Cook for 6 to 8 minutes carefully flipping on all sides every 2 minutes (see video).Pro tip – Salmon is very delicate, so use tongs and don’t move and flip too often. Give it a minute on each side. Then, remove from the pan and set aside.Pro tip – We remove it from the pan after a few minutes to prevent it from overcooking. Use a flat spatula to lift the salmon up and out of the pan. To the same skillet, on medium-low heat, add the butter and garlic, and cook for a minute until fragrant. Then, add the lemon juice and honey, and cook for another minute.Pro tip – Butter, garlic, and honey can all burn easily so keep the heat on medium-low and do not overcook the sauce. Next, add the parsley and return the salmon back to the pan. Cook for 2 minutes coating well with the sauce. Pro tip – Do not overcook the fish and sauce at this time as the butter will burn and the honey will caramelize. Remove from heat and let rest for 3 to 5 minutes before you serve.The recommended internal temperature for cooking salmon is – medium 145 F to 147 F or 60 to 63°C.But, it can also be served at medium-rare 122 to 127°F or 50 to 53°C (this is what I served my salmon today).Pro tip – Resting will continue to cook the salmon further.

Traduzione in Italiano:

Elimina il salmone dal frigorifero per almeno 30 minuti a un’ora. Taglialo alle dimensioni, se necessario, asciugarsi con un tovagliolo di carta. Suggerimento per il pesce nel latte per 15 minuti aiuta a ridurre l’odore di pesce (facoltativo). In una padella, scalda l’olio, posiziona il lato salmone. Una padella in ghisa o una padella funziona meglio per questa ricetta in quanto diffonde il calore uniformemente. SUGGERIMENTO PRO – Mantieni il fuoco a medio -alto e non capovolgere il pesce per i primi due minuti. Questo ti assicurerà di avere una bella pelle croccante. Cuocere per 6-8 minuti lanciando con cura su tutti i lati ogni 2 minuti (vedi video). Suggerimento per il salmone è molto delicato, quindi usa le pinze e non muoverti e capovolgi troppo spesso. Dagli un minuto su ogni lato. Quindi, rimuovi dalla padella e metti da parte. Suggerimento: la rimuoviamo dalla padella dopo pochi minuti per evitare che si guardi troppo. Usa una spatola piatta per sollevare il salmone su e fuori dalla padella. Alla stessa padella, a fuoco medio-basso, aggiungere il burro e l’aglio e cuocere per un minuto fino a quando non è profumato. Quindi, aggiungi il succo di limone e il miele e cuoci per un altro minuto. Punta Pro – Burro, aglio e miele possono bruciare facilmente, quindi mantieni il fuoco a metà -basso e non cuocere troppo la salsa. Quindi, aggiungi il prezzemolo e riporta il salmone nella padella. Cuocere per 2 minuti di rivestimento bene con la salsa. SUGGERIMENTO PRO – Non cuocere troppo il pesce e la salsa in questo momento poiché il burro brucerà e il miele caramelicizza. Rimuovere dal fuoco e lasciare riposare per 3-5 minuti prima di servire. La temperatura interna consigliata per il salmone di cottura è – Medio da 145 F a 147 F o 60 a 63 ° C. ma può anche essere servito a medio -raro 122 a 127 ° F o da 50 a 53 ° C (questo è ciò che ho servito il mio salmone oggi). Suggerimento per il riposo continuerà a cuocere ulteriormente il salmone.