Honey Garlic Salmon
11 Gennaio 2023Take the salmon out of the refrigerator for at least 30 minutes to an hour. Cut it to size if necessary, pat dry with a paper towel.Pro tip – Soaking fish in milk for 15 minutes helps reduce the fishy smell (optional). In a skillet, heat the oil, place the salmon skin-side down. A cast-iron skillet or frying pan works best for this recipe as it spreads heat evenly. Pro tip – Keep the heat to medium-high and don’t flip the fish for the first two minutes. This will ensure you have nice crispy skin. Cook for 6 to 8 minutes carefully flipping on all sides every 2 minutes (see video).Pro tip – Salmon is very delicate, so use tongs and don’t move and flip too often. Give it a minute on each side. Then, remove from the pan and set aside.Pro tip – We remove it from the pan after a few minutes to prevent it from overcooking. Use a flat spatula to lift the salmon up and out of the pan. To the same skillet, on medium-low heat, add the butter and garlic, and cook for a minute until fragrant. Then, add the lemon juice and honey, and cook for another minute.Pro tip – Butter, garlic, and honey can all burn easily so keep the heat on medium-low and do not overcook the sauce. Next, add the parsley and return the salmon back to the pan. Cook for 2 minutes coating well with the sauce. Pro tip – Do not overcook the fish and sauce at this time as the butter will burn and the honey will caramelize. Remove from heat and let rest for 3 to 5 minutes before you serve.The recommended internal temperature for cooking salmon is – medium 145 F to 147 F or 60 to 63°C.But, it can also be served at medium-rare 122 to 127°F or 50 to 53°C (this is what I served my salmon today).Pro tip – Resting will continue to cook the salmon further.
Traduzione in Italiano:
Elimina il salmone dal frigorifero per almeno 30 minuti a un’ora. Taglialo alle dimensioni, se necessario, asciugarsi con un tovagliolo di carta. Suggerimento per il pesce nel latte per 15 minuti aiuta a ridurre l’odore di pesce (facoltativo). In una padella, scalda l’olio, posiziona il lato salmone. Una padella in ghisa o una padella funziona meglio per questa ricetta in quanto diffonde il calore uniformemente. SUGGERIMENTO PRO – Mantieni il fuoco a medio -alto e non capovolgere il pesce per i primi due minuti. Questo ti assicurerà di avere una bella pelle croccante. Cuocere per 6-8 minuti lanciando con cura su tutti i lati ogni 2 minuti (vedi video). Suggerimento per il salmone è molto delicato, quindi usa le pinze e non muoverti e capovolgi troppo spesso. Dagli un minuto su ogni lato. Quindi, rimuovi dalla padella e metti da parte. Suggerimento: la rimuoviamo dalla padella dopo pochi minuti per evitare che si guardi troppo. Usa una spatola piatta per sollevare il salmone su e fuori dalla padella. Alla stessa padella, a fuoco medio-basso, aggiungere il burro e l’aglio e cuocere per un minuto fino a quando non è profumato. Quindi, aggiungi il succo di limone e il miele e cuoci per un altro minuto. Punta Pro – Burro, aglio e miele possono bruciare facilmente, quindi mantieni il fuoco a metà -basso e non cuocere troppo la salsa. Quindi, aggiungi il prezzemolo e riporta il salmone nella padella. Cuocere per 2 minuti di rivestimento bene con la salsa. SUGGERIMENTO PRO – Non cuocere troppo il pesce e la salsa in questo momento poiché il burro brucerà e il miele caramelicizza. Rimuovere dal fuoco e lasciare riposare per 3-5 minuti prima di servire. La temperatura interna consigliata per il salmone di cottura è – Medio da 145 F a 147 F o 60 a 63 ° C. ma può anche essere servito a medio -raro 122 a 127 ° F o da 50 a 53 ° C (questo è ciò che ho servito il mio salmone oggi). Suggerimento per il riposo continuerà a cuocere ulteriormente il salmone.