Lamb Curry Recipe   Slow Cooked

Lamb Curry Recipe Slow Cooked

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Add all ingredients to the slow cooker. Start with coating the bottom of the slow cooker with oil. Then, add the onions, garlic, ginger – stir well. Then, add the ground spices, whole spices, and coconut milk. Stir well. Finally, add the lamb and combine it well. Add the lemon juice and water – combine well. Set the slow cooker on low for 6 to 8 hours or on high for 4 to 5 hours until the meat is fork-tender and falling off the bones. In a heavy bottom pan, similar to a Dutch oven, add oil and saute the whole spices. Then, cook the onions until translucent. Add the ginger and garlic – sauté for another 30 seconds. Then, add the tomato paste, spices, and coconut milk. Cook stirring until the spices are fragrant. (you will get an aroma as the spices cook) Add the lamb pieces – and combine well. Then, add one cup of water and season with salt and pepper. Bring to a boil then turn the heat down to a simmer. Cover and cook on medium-low stirring every 20 minutes. Make sure there is some liquid to prevent burning. If necessary add ¼ cup water or so as needed. Continue to cook until the meat is soft and tender – this can take between 1 ½ to 2 hours.

Traduzione in Italiano:

Aggiungi tutti gli ingredienti alla pentola lenta. Inizia con il rivestimento del fondo del fornello lento con olio. Quindi, aggiungi le cipolle, l’aglio, lo zenzero: mescola bene. Quindi, aggiungi le spezie a terra, le spezie intere e il latte di cocco. Mescolare bene. Infine, aggiungi l’agnello e combina bene. Aggiungi il succo di limone e l’acqua: unisci bene. Impostare la pentola a cottura lenta per 6-8 ore o in alto per 4-5 ore fino a quando la carne è Tender e cadendo dalle ossa. In una padella pesante, simile a un forno olandese, aggiungi petrolio e rosola l’intera spezia. Quindi, cuoci le cipolle fino a traslucido. Aggiungi lo zenzero e l’aglio – saltare per altri 30 secondi. Quindi, aggiungi la pasta di pomodoro, le spezie e il latte di cocco. Cuocere mescolando fino a quando le spezie sono profumate. (Otterrai un aroma mentre le spezie cucinano) Aggiungi i pezzi di agnello e combini bene. Quindi, aggiungi una tazza di acqua e stagila con sale e pepe. Portare a ebollizione, quindi abbassare il fuoco a fuoco lento. Coprire e cuocere su medio-bassa mescolando ogni 20 minuti. Assicurati che ci sia un po ‘di liquido per impedire la combustione. Se necessario aggiungere ¼ di tazza di acqua o giù di lì, se necessario. Continua a cuocere fino a quando la carne è morbida e tenera: può richiedere tra 1 ½ a 2 ore.