Leek and Potato Patties   Leek Potato Cakes

Leek and Potato Patties Leek Potato Cakes

11 Gennaio 2023 Off Di Fausto Pitzalis

Split leek lengthways, Wash under running water to get all the grit out, Drain excess liquid and Chop fairly thin Peel and chop potatoes into small cubes. Chop onion and garlic fairy thin Leeks can be cooked in the microwave for 3 minutes then drain to remove excess liquid Or Saute Onions and garlic in 1 tbsp oil then add leeks and saute for about 3 minutes until limp Potatoes can be boiled in water for 3 minutes or in the microwave for 3 to 5 minutes. In a bowl – mash cooked potatoes combine cooked leeks, onions, garlic, salt, and pepper. Stir well to combine – then add remaining dry ingredients – Parmesan, nutmeg, bread crumbs, cumin, cilantro Stir well to combine – taste for seasoning – if necessary add salt or pepper now. Lastly, add beaten egg – combine well again To make patties – foam a ball with your hands then flatten. Shape sides. You can also mold them into shapes like start or squares to get the kids excited. Set aside – you can leave these in the fridge wrapped with cling wrap for about 2 days – until you are ready to serve Add 2 tbsp oil to a saute pan – over medium-high heat. Place the patties in hot oil and shallow fry Cook on each side for about 3 minutes until golden brown. Serve hot!

Traduzione in Italiano:

Dividi il porro piĆ¹ lontano, lava sotto l’acqua corrente per ottenere tutta la grinda, scolare il liquido in eccesso e tagliare la buccia abbastanza sottile e tagliare le patate a cubetti. Tritare la cipolla e l’aglio fata porri sottili possono essere cotti nel forno a microonde per 3 minuti, quindi scaricare per rimuovere il liquido in eccesso o le cipolle e l’aglio in 1 cucchiaio di olio, quindi aggiungere porri e rosolare per circa 3 minuti fino a quando le patate inerte possono essere bollite per 3 per 3 minuti o nel microonde per 3-5 minuti. In una ciotola – Mash patate cotte unire porri, cipolle, aglio, sale e pepe cotti. Mescolare bene per unire – quindi aggiungere gli ingredienti secchi rimanenti – parmigiano, noce moscata, briciole di pane, cumino, coriandolo mescolare bene per unire il sapore per il condimento – se necessario aggiungere sale o pepe ora. Infine, aggiungi l’uovo sbattuto – unisciti di nuovo bene per preparare le polpette – schiuma una palla con le mani, quindi appiattire. Lati di forma. Puoi anche modellarli in forme come Start o Squares per eccitare i bambini. Metti da parte: puoi lasciarli nel frigorifero avvolto con involucro ad applicazione per circa 2 giorni – fino a quando non sei pronto per servire aggiungi 2 cucchiai di olio a una padella, a fuoco medio -alto. Posizionare le polpette in olio caldo e cuocere a fritte poco profonde su ciascun lato per circa 3 minuti fino a doratura. Servire caldo!