Light and Fluffy Pumpkin Souffle Recipe
11 Gennaio 2023Preheat the oven to 180 C/ 360 F Butter and sugar 6 x 6 oz ramekins or 3 x 10 oz ramekins In a heavy-bottom saucepan combine – egg yolks, sugar, salt, cream cheese, pumpkin puree, vanilla, flour, milk (I use a bowl and whisk for the purpose of the video) Cook stirring continuously until thickened and reduced to &frac13 its original amount (almost pasty). Set aside to cool to just warm In a bowl of a stand mixer with the whisk attachment, whip together egg whites, sugar, and salt until you have almost stiff peaks Fold the cooled (barely warm) custard base with the prepared meringue. Spoon into prepared ramekins. Level the tops with a spoon Place them on a baking tray, then bake for 20 to 25 minutes until lightly golden on top The center will still be wobbly and custardy. These are served as soon as they come out of the oven. Dust with powdered sugar before you serve.
Traduzione in Italiano:
Preheat the oven to 180 C/ 360 F Butter and sugar 6 x 6 oz ramekins or 3 x 10 oz ramekins In a heavy-bottom saucepan combine – egg yolks, sugar, salt, cream cheese, pumpkin puree, vanilla, flour, milk ( Uso una ciotola e una frusta ai fini del video) cuocere mescolando continuamente fino a quando non mi si addensa e ridotto e frac13 la sua quantità originale (quasi pastosa). Metti da parte per raffreddarsi per scaldarci solo in una ciotola di un miscelatore di supporto con l’attacco della frusta, frusta gli albumi, lo zucchero e il sale fino a quando non hai picchi quasi rigidi piegano la base di crema pasticcera raffreddata (a malapena calda) con la meringa preparata. Cucchiaio in ramekins preparati. Livella le cime con un cucchiaio posizionarli su una teglia, quindi cuocere per 20-25 minuti fino a quando leggermente dorato in cima al centro sarà ancora traballante e cremaleva. Questi sono serviti non appena usciranno dal forno. Polvere con zucchero a velo prima di servire.